Brudekjole

Grafiske mønstre og høje halse

23rd december 2015

LOVER er et australsk mærke skabt af parret Nic Briand og Susien Chong. Deres brudekjoler skiller sig ud med deres anderledes snit og modige grafiske mønstre.  Der er både korte, midi og lange kjoler, og derfor er LOVER også et oplagt brand at kigge til, hvis man er ude efter en receptionskjole eller en kjole til at danse natten lang i.

Libra Crop Top And Midi Skirt

Honour Fitted Dress

Aurora Halter Dress_v1

Det er muligt at købe kjolerne online, du skal blot sende en email. Det er også gennem personlig kontakt, at man finder ud af pris og om din størrelse er tilgængelig. Det er selvfølgelig lidt et sats at købe en kjole, man ikke har prøvet først, men vi har hørt om andre, der har gjort det med stor succes.

Element Strapless Dress_v2

Jasmine Dress

Valentine Midi Dress

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply