Accessories

En helt særlig duft

25th december 2015

Dufte er ofte de minder, der varer ved længst. Derfor er det faktisk værd at købe den parfume, du altid har haft lyst til, men ikke lige har fået købt. Samtidig er det også rart, at forbinde sit bryllupsminde med en parfume som ikke alt for mange har. Så her er vores bud på fire gode parfumer, som er ikke alle har.

1. BYREDO

Byredo

Der findes mange rigtige gode parfumer fra BYREDO – både til mænd og kvinder. BYREDO er grundlagt af svenskeren Ben Gorham, der er vokset op både i Stokholm, Toronto og New York. Med en uddannelse i fine art fra det svenske kunstakademi og træning af parfumemagerne Olivia Giacobetti og Jerome Epinette, er BYREDO kendt for simple, men anderledes, kompositioner kun bestående af kvalitetsråvarer. Vælg din favorit, og du har en duft for livet.

BYREDO kan blandt andet købes på www.net-a-porter.com.  50 ml koster ca. 850 kr.

2. Escentric Molecules

02 molecyle

Escentric Molecules er et parfumeri, der fokuserer på kemien i at skabe parfumer. Selv siger de at de kombinerer kunst og videnskab. I den symbiose har de skabt parfumen Molecule 02, som ikke indeholder nogen form for parfume ingredienser, som traditionelle parfumer, men derimod et aroma-molekyle. Derfor opstår der en unik duft ved hver enkelt person, der bruger den. Parfumen kan bruges af både mænd og kvinder.

Molecule 02 kan blandt andet købes www.magasin.dk. 100 ml koster ca. 900 kr. 

3. Le Labo

 

Le Labo
Le Labo er et parfumeri grundlagt i New York, men du kan også finde deres butikker i blandt andet London og Paris. Hos Le Labo kan du prøve deres mange unikke parfumer, og når du har fundet den duft, der passer dig bedst, laver de den til dig. Du kan også få skrevet dit navn på det fine label. Så bliver det ikke mere personligt.
Køb parfumerne i deres butikker eller bestil online. 100 ml koster ca. 1.100 kr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply