Accessories

Hold dig varm

25th december 2015

Det kan være rigtig svært at finde noget, der kan holde dig varm, hvis du ikke bliver gift på en varm sommerdag. Det er svært, for hvad passer egentlig til en brudekjole? Silkesjalet bliver nemt lidt for gymnasie-galla-agtigt, men heldigvis findes der mange andre gode løsninger.

Ella de vos for Madame Seguin er to seje kvinder, der sammen har skabt en kollektion af smukke, hvide cashmere cardigans og sjal. Klaartje Genbrugge har et helt særligt kendskab til den mongolske garn tradition, og Ella de vos er en lovende tekstildesigner. Sammen bruger de kun de fineste råvarer fra Mongoliet og en bæredygtig fremgangsmetode til at skabe femine og funktionelle designs.

madame-seguin-20151209120741CarolinaF-800x1200-800x1200

ella-de-vos-for-madame-seguin-by-hannelore-veelaert-aupaysdesmerveillesblog-4

tumblr_inline_nqp3x0MrTZ1r0r0lj_500

Ella de vos for Madame Seguin forhandles i Danmark hos Maria Fekih.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply