Brudekjole

Florlette, franske kjoler

9th januar 2016

Man kan altid finde en god kærlighedshistorie i Paris, og nu kan du også finde den perfekte brudekjole. De to piger, Sidonie og Sarah står bag det relativt ukendte, franske mærke Maison Floret. Den ene har en uddannelse i mode bag sig, den anden har tidligere været bankinvestor, men fik siden lyst til at prøve livet som iværksætter. Sammen har de i deres 2015/2016 kollektion skabt et finurligt univers med florlette designs baseret på rene linjer og den kendte skødesløse franske stil.

Indtil videre kan du købe Maison Floret tre steder i Frankrig og ét sted i England. Se listen over forhandlere her.

Herbie_Maison Floret_a couple_wedding_v1 Herbie_Maison Floret_a couple_wedding_v2 Jack_Zac_Maison Floret_a couple_wedding_v1 Jack_Zac_Maison Floret_a couple_wedding_v2 Ray_Zac_Maison Floret_a couple_wedding

Cliff_Maison Floret_a couple_weddingRoy_Maison Floret_a couple_wedding Roy_Walt_Maison Floret_a couple_wedding Sam_Zac_Maison Floret_a couple_wedding

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply