Inspiration

Pinterest dit bryllup

14th januar 2016

 

Follow my blog with Bloglovin

Pinterest er uden tvivl det bedste sted for kommende brude at finde inspiration til deres bryllup. Samtidig giver platformen rigtig gode muligheder for at organisere den inspiration, man indsamler, så det er nemmere at realisere ideerne senere hen. Her er vores bud på, hvordan du bedst griber det an, så du både finder frem til den mest spændende inspiration og får det struktureret bedst.

Organisér dine boards

Både når du opretter din profil og efterfølgende, har du mulighed for at oprette boards eller opslagstavler, som de kaldes på dansk. Brug 10 minutter på at skitsere hvilke temaer eller kategorier, du kunne tænke dig at strukturere dine billederne i. På den måde undgår du at alle dine billeder ligger samme sted, som gør det svært at holde overblikket. Du kan altid redigere titlen på et board senere, men det er godt at starte et sted, og så kan du rette til i takt med, at du bliver klogere på, hvad du kan lide.

Du kan strukturere dine boards på forskellige måder. En metode er at tage udgangspunkt i hvad det er, fx “Brudekjolen” eller “Brudebuketten”. Denne metode er god til nemt at sammenligne forskellige variationer. En anden metode er at opdele dine billeder alt efter hvilket tema, de hører under, fx “Nordisk bryllup” eller “Bohemebryllup”.

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 22.02.41

Find den bedste inspiration

Når du opretter din profil, har du mulighed for at vælge dine interesser, så Pinterest med det samme kan begynde at vise dig inspiration. Her kan du selvfølgelig vælge bryllupper, men det bedste du kan gøre for at finde frem til mere skræddersyet inspiration, er enten at følge andre personer eller ved at bruge Pinterests søgefunktion.

Når du søger på Pinterest er det klart bedst at søge på engelske ord, fordi der er mest indhold. Derfor er gode søgeord for eksempel “Wedding”, “White”, “Flowers”, “Boheme”, “Invitations” og “Dress”. Pinterest tillader flere søgeord, hvilket har den fordel, at du kan gøre din søgning ret specifik. Pinterest forslår også altid supplerende søgeord som hjælp.

Jo flere billeder du giver et hjerte eller pinner, jo bedre bliver Pinterest til at vise dig relevant indhold. Din forside på Pinterest viser dig nemlig også billeder fra folk, du ikke følger, baseret på en algoritme der hele tiden er opdateret med hvilke slags billeder, du kan lide. Det er faktisk en af de bedste måder, at opdage nye profiler at følge. Desuden er det også altid en god ide, at tjekke ud hvem andre folk følger. Det kan du gøre på ved at klikke dig ind på deres profil. Et godt tip er at lade være med at begrænse sig selv til kun at tænke bryllup – vær opsøgende på folk, der pinner andre ting, som kan fungere som inspiration, hvis man sætter deres billeder ind i en kontekst af bryllup.

Del dine drømme

Du kan dele dine boards med din forlovede, mor, veninder, blomsterdekoratør – you name it. Det kræver blot, at de har en profil på Pinterest. Hvis dine boards er offentlig tilgængelige for alle, sender du bare et link. Men hvis du ikke har lyst til at alle skal kunne se, hvad du går og planlægger til dit bryllup, så gør boardet hemmeligt. Du kan stadig dele et hemmeligt board med andre, du klikker blot på “Rediger” på boardet og indsætter deres profilnavn eller email.

Dem skal du følge

Her er vores bud på dem du skal følge på Pinterest. Listen er selvfølgelig baseret på vores stil, så hvis det falder udenfor din smag, er du nødt til selv at finde frem til de gode profiler. Vi vil opdatere listen løbende.

Anderledes brudekjoler og bohemestil: Festival Brides

Nordiske bryllupper: Carolina Segre Wedding Photographer

Australsk boheme: Hello May!

Bryllupsinvitationer: Better Together Paper Co.

Hår og styling: Stacey Clarks board {femme}

Nordisk inspiration: Kinfolk Magazine

Bryllupsbilleder: VSCOs board Wedding

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply