Bryllupsfilm Leverandører

Få dokumenteret jeres dag gratis

27th januar 2016

dawes-point-wedding-sydney-dan-oday-photography-a-couple-wedding-journal

Der er ikke mange, der er i tvivl om, at de vil have dokumenteret deres bryllup af en fotograf. Men billeder foreviger kun nogle få øjeblikke – hvad med stemningen, latteren, tårerne, og alt det i mellem?

Flere og flere får i dag lavet bryllupsfilm af professionelle videografer, som de bliver kaldt, netop for at have et mere helstøbt minde af dagen. Og nu har I muligheden for at få lavet en helt gratis bryllupsfilm af et nyt, upcoming firma med navnet iambic intermedia. De leder nemlig lige nu efter et brudepar, der skal giftes i februar eller marts, som kunne have lyst til at have et lille team af dygtige filmfolk til at filme deres bryllupsdag. Deres stil er så fin, at det er en chance, vi synes, er synd at lade gå uhørt forbi.

Det I skal gøre for at komme i betragtning er, at skrive til sisse@iambic.dk med lidt information om hvem I er og hvilket slags bryllup I holder (fx hvor mange gæster, hvor i landet, havebryllup eller slotsbryllup, osv) samt vedlægge et par billeder af jer begge to. Så får I direkte besked, om I er blevet udvalgt.

Filmen får I helt gratis til eget brug mod at iambic intermedia må bruge filmen kommercielt, som eksempel på hvordan en bryllupsfilm kan se ud. En ret god deal, hvis vi skal sige det.

Tag lige et kig på den her stemningsfilm, de har lavet – der fornemmer man nemt deres lækre filmiske stil.

De viste billeder på forsiden og her er taget af Dan O’day. Brudekjolen er fra Rue de Seine.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply