Brudekjole

Forførende fransk på din bryllupsdag

3rd februar 2016

Franske Donatelle Godart har fuldstændig stjålet vores hjerter. Når først man har set hendes 2016 kollektion, som i øvrigt kun er hendes anden brudekjolekollektion, så vil der for altid være et før og et efter. Så snart man smyger sig i en af hendes kjoler, som i øvrigt er lavet af de lækreste materialer, bliver man med ét forførende fransk. Og de franske kvinder er som bekendt nogle af de smukkeste i verden.

Vi vil virkelig gerne se nogle smukke, danske brude i Donatelle Godart brudekjoler til sommer, så vi håber nogle af jer skal forbi London eller Paris i de kommende måneder. I så fald hører vi meget gerne fra jer! Se listen over forhandlere her. Hver enkelt kjole bliver lavet på bestilling.

Donatelle Godart 2016 collection of wedding dresses on the Danish wedding journal, a couple. Dontelle Godart 2016 collection of wedding dresses on the Danish wedding journal, a couple.

Donatelle Godart 2016 collection of wedding dresses on the Danish wedding journal, a couple. Bryllup Donatelle Godart 2016 collection of wedding dresses on the Danish wedding journal, a couple. Bryllup

Donatelle_Godart_All_is_truth_03_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_All_is_truth_02_a_couple_wedding_journal

Donatelle_Godart_Among_the_multitude_01_a_couple_wedding_journal

Donatelle_Godart_A_glimpse_01_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_A_glimpse_02_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_A_glimpse_03_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_A_glimpse_04_a_couple_wedding_journal

Donatelle_Godart_Years_of_the_modern_02_a_couple_wedding_journal

Donatelle_Godart_Years_of_the_modern_01_a_couple_wedding_journal

Donatelle_Godart_Song_at_sunset_01_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_Song_at_sunset_02_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_Song_at_sunset_03_a_couple_wedding_journal

Donatelle_Godart_A_song_02_a_couple_wedding_journal Donatelle_Godart_A_song_01_a_couple_wedding_journal

Følg Donatelle Godart på Instagram.

Kreditering

Fotograf: Romina Shama

Hår: Leila Abel

Makeup: Christelle Ribeiro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply