Brudekjole

Suzanne Harward lancerer online shop sammen med ny kollektion

11th februar 2016

Suzanne Harward er et af de helt store brudekjolemærker fra Australien, som har eksisteret siden 1975. Designeren formår at forny sig gang og på gang, hvilket har medført, at det er et af de mest eftertragtede mærker på den internationale scene. Fordi Suzanne Harward har fastholdt, at hver enkelt kjole bliver håndsyet i deres studie i Melbourne, har det været svært at få fingre i hendes kjoler her i det kolde nord. Men nu har designeren lanceret en helt ny hjemmeside, så det er muligt at bestille hendes kjoler online og få sendt dem hvorhen det skal være i verden.

Den helt nye kollektion med navnet “Neo-Victorian” er et stilstudie i enkle, klassiske silhuetter med lækre, moderne tvists. Og for at det ikke skal være løgn, så er det smukke danske Anne Christine Kjer, der er kampagnemodel. Vi klapper i hænderne over, at kollektionen på den måde har fået et dansk præg.

For at se priser og bestille kjolerne, skal du oprette en konto på hjemmesiden. Prismæssigt ligger kollektionen på mellem 23.500-36.000 kr.

 

suzanne-harward-neo-victorian-the-austen-2-a-couple-wedding-journalsuzanne-harward-neo-victorian-the-austen-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-nightingale-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-nightingale-2-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-kingsley-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-kingsley-2-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-rossetti-a-couple-wedding-journalsuzanne-harward-neo-victorian-the-eliott-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-caroll-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-byron-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-bronte-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-bronte-2-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-blake-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-blake-2-a-couple-wedding-journal suzanne-harward-neo-victorian-the-bell-a-couple-wedding-journal

Kreditering

Fotograf: Sam Bisso

Styling: Emily Ward

Hår og makeup: Kylie O’Toole

Model: Anne Christine Kjer

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Louise 11th februar 2016 at 9:23 pm

    Får virkelig meget god inspiration fra jer. Mere end andre steder. Tak for det. Laver I måske noget om sko? Og gerne den største udfordring af dem alle: Hvad nu, hvis man ikke er til glimmer/satin/lak/pynt, OG man gerne vil blive på 6-7 cm?

    • Reply a couple. 11th februar 2016 at 10:30 pm

      Tusind tak Louise! Din ros går lige i hjertet <3 Sko er da et glimrende forslag! Det vil jeg rigtig gerne kaste mig over. Havde selv store udfordringer med lige præcis de ting, du skriver der. Og tillykke med at du skal giftes 🙂 Knus fra Camilla

    Leave a Reply