Bryllupsfotograf

Danmarks bedste bryllupsfotografer

13th februar 2016

Vi vil påstå, at en af de vigtigste ting, man kan investere i til sit bryllup, er en fotograf. Vi hører igen og igen, at folk var virkelig glade for at de valgte en dygtig bryllupsfotograf og gav en god sjat penge for det. Det er nemlig så ærgerligt at stå efter sit bryllup og mangle gode billeder.

Hvordan booker man en god fotograf?

Brug selvfølgelig noget tid på at lave research og finde frem til de fotografer, hvis stil I bedst kan lide. Se på hvilken type billeder fotografen tidligere har taget, og vurder om det er noget lignende I gerne vil have. Selvom man selvfølgelig kan tale sig frem til nogle ting, så vil fotografens stil altid skinne igennem på billederne. Kontakt fotografen og fortæl hvor i landet I skal giftes og hvornår. Derudover er det også enormt vigtigt, at skrive nogle ord omkring hvem I er som par, og hvilket bryllup I vil holde. Det giver fotografen basis for at vurdere om han eller hun kan levere et produkt, I vil blive glade for.

Hvad koster det?

Fotografer opererer ofte med forskellige pakker. Tit er der nogle prisindikationer på deres hjemmeside, men ofte skræddersyr man en pakke. Gør derfor op med jer selv hvor meget af dagen, I gerne vil have dokumenteret, og få så et tilbud på det. Prisniveauet svinger meget, og handler tit om hvor meget erfaring personen har og hvor eftertragtet de er. I vores erfaring kan man forvente at betale omkring 7.000 kr. for portrætbilleder og vielse, som er den mindste pakke, de fleste fotografer har. Det varierer så til gengæld hvor mange billeder man får bagefter, hvilket kan være et forhandlingspunkt. Men måske skal man overveje om det er bedre at spare lidt på fx maden, og skyde lidt flere penge i fotografen, for det er trods alt billederne man står tilbage med bagefter.

Vores “Danmarks bedste bryllupsfotografer” liste

Amanda Thomsen, www.amandathomsen.com
Amanda er ikke den typiske bryllupsfotograf. Hendes stil er dokumentarisk, anderledes og næsten poetisk. Amanda har et helt særligt øje for at fange momenter af intimitet, glæde og nærhed. Med hende som fotograf får I ikke de klassiske bryllupsbilleder – men det synes vi bare er en kvalitet hos hende. Hun er en af de lidt dyrere damer, men det kan hun uden tvivl tillade sig at være. Hun er sådan en man ikke må kontakte for sent, hun bliver nemlig hurtigt booket. Amanda holder til i København, men er ikke bleg for at tage med hvorhen det skal være i verden.

Kontakt hende her og følg hende på  Facebook og Instagram.

Amanda-Thomsen-a-couple-3 Amanda_Thomsen_a_couple_wedding_journal Amanda_Thomsen_a_couple_wedding_journal_2

Camilla Jørvad, www.camillajorvad.com
Med sans for de helt små og fine detaljer er Camilla Jørvad en drømmefotograf at have til sit bryllup. Man mærker hendes begejstring for at fejre kærligheden igennem hendes fine billeder. For hende er autenticitet, æstestik, samarbejde og mening nøgleord i hendes tilgang til fotografi. Hun tager bryllupsbilleder i Danmark og resten af verden. Hendes priser starter ved 25.000 kr. for et bryllup, så hun er lidt dyr, men kvaliteten og billederne fra hele dagen gør det dét værd.

Kontakt hende her og følg hende på Facebook og Instagram.

ff2b5073 ff2b2199 ff2b6099

Carolina Segre, www.carolinasegre.com
Carolina Segre har taget den danske bryllupsscene med storm. Hun formår altid at fange naturlige, sjove og vigtige øjeblikke i løbet af dagen samtidig med at hun også er dygtig til portrætbilleder uden at det bliver stift og underligt. Caroline har flere pakker, hvor nogle af dem også indeholder en forlovelsessession. Carolina er baseret i København.

Kontakt hende her og følg hende på Facebook og Instagram.

Carolina_Segre_a_couple_wedding_journal_2  Carolina_Segre_a_couple_wedding_journal_4 Carolina_Segre_a_couple_wedding_journal_6

Andreas Sahl, www.sahlfoto.dk
Andreas Sahl er fotojournalist og har i mange år taget billeder til bryllupper. Han dokumenterer hele dagen for jer fra forberedelse til brudevals og har en flot, naturlig stil. Priser fra 12.000 kr. Andreas er baseret i Aarhus.

Kontakt ham her og følg ham på Instagram.

andreas_sahl_a_couple_wedding_journal_7 andreas_sahl_a_couple_wedding_journal_2 andreas_sahl_a_couple_wedding_journal_6

Lina Ahnoff, www.linaahnoff.com
Med en helt ren og enkel stil fanger Lina Ahnoff hele jeres bryllup med både gæster, omgivelser og jer. Hun lader det, der betyder noget, træde frem i billederne – nemlig jer og de mennesker, I holder af. Og Lina anbefaler altid, at man får taget det store billede med alle gæster, fordi det giver et dejligt og sjovt minde for alle. Linas priser for en bryllupspakke starter ved 15.500 kr., men skriv til hende og hør nærmere. Lina er baseret i København.

Kontakt hende her og følg hende på Facebook.

Lina_Ahnoff_a_couple_wedding_journal_4 Lina_Ahnoff_a_couple_wedding_journalLina_Ahnoff_a_couple_wedding_journal_3

 

Jesper Rais, www.jesperrais.dk
Stilen her er lettere dramatisk og med lidt flere klassiske bryllupsopstillinger. Men kvaliteten er i orden, og Jesper er topprofessionel og rar. Hans prissætning er også lidt mere fleksibel. Hver enkel del kan nemlig købes for sig, så man kan sammensætte det præcis, som man ønsker sig. Jesper holder til i Aarhus.

Kontakt ham her og følg ham på Instagram.

Jesper_Rais_a_couple_wedding_journal_4 Jesper_Rais_a_couple_wedding_journal_3 Jesper_Rais_a_couple_wedding_journal_2

Anders Dalsgaard, www.andersdalsgaard.com
Anders kan virkelig sit kram, selvom han ikke er professionelt uddannet. Man kan både booke ham til de lidt mere klassiske bryllupsportrætter og til en mere fotodokumentarisk tilgang til dagen. Vi anbefaler klart det sidste, for det er der minderne bliver foreviget og stemningen kan genopleves. Han er meget rimelig i sine priser. Den mindste pakke, hvor man får billeder af vielsen og portrætter, står til 4.900 kr. og den største pakke, inklusiv forberedelse, vielse, reception, fest, brudevals og fotobog får I til 11.900 kr. Anders er baseret i Aarhus.

Kontakt ham her og  følg ham på Facebook og Instagram.

Anders_Dalsgaard_a_couple_wedding_journal Anders_Dalsgaard_a_couple_wedding_journal_3 Anders_Dalsgaard_a_couple_wedding_journal_2

Steffen Haldrup, www.steffenhaldrup.dk
Manden her er kreativ og fuld af gode idéer. Han favner bredt, men altid med høj æstetik og kvalitet. De nære portrætter er så eminent udført, at man får et smil på læben, når man løber igennem hans galleri. Hvis I har en skør idé til hvordan jeres bryllupsfotografering skal foregå, then this is your guy. Steffen er baseret i København.

Kontakt ham her og følg ham på Facebook og Instagram.

Steffen_Haldrup_a_couple_wedding_journal_3 Steffen_Haldrup_a_couple_wedding_journal_6 Steffen_Haldrup_a_couple_wedding_journal_5

 

Sandra Åberg, www.sandraåberg.com
Her har du virkelig med en dygtig bryllupsfotograf at gøre, og hun er da også anerkendt internationalt af blandt andet VOGUE og Style Me Pretty. Med en romantisk stil leger hun ofte med lyset i sine billeder, og hun formår altid at få sine omgivelser til at se brandgodt ud. Sandra Åberg er en vaskeægte “wedding destination photographer”, så hvis du holder bryllup i udlandet, bør hun klart være dit første valg. For en 1. klasses bryllupsfotograf som hende her er startprisen ca. 24.000 kr.

Kontakt hende her og følg hende på Facebook og Instagram.

Sandra_Åberg_a_couple_wedding_journal_6  Sandra_Åberg_a_couple_wedding_journal_4 Sandra_Åberg_a_couple_wedding_journal_2

Peter Bjerke, www.peterbjerke.dk
Hvis det er muligt at forene dramatik og enkelthed, så er det dét Peter Bjerke gør i sine billeder. Det er virkelig flot, og får nogle andre aspekter frem end hvad man måske lige ser med det blotte øje. Han er ikke bange for at gå helt tæt på, og det gør hans billeder til historiefortælling.

Kontakt ham her og følg ham på Facebook og Instagram.

Peter_Bjerke_a_couple_wedding_journal_10 Peter_Bjerke_a_couple_wedding_journal_5 Peter_Bjerke_a_couple_wedding_journal_2

Mangler der nogle?

Hvis du synes der mangler et navn på listen over Danmarks bedste bryllupsfotografer, så tøv ikke med at skrive det i en kommentar herunder og så ser vi på, om det er en der skal tilføjes til listen 🙂

Pssst! Vi laver også snart en liste med skæve undergrundsfotografer, hvis du leder efter en mere utraditionel bryllupsfotograf.

You Might Also Like

47 Comments

 • Reply Henrik Jensen 13th februar 2016 at 5:40 pm

  Tjek Peter Bjerke ud, han er rigtig dygtig! Han har efterhånden en række store bryllupper i bogen og han udvikler sig hele tiden – jeg følger ham tæt! Hvis i spørger mig, så mangler han 100% på jeres liste. Hans website er peterbjerke.dk.

  • Reply a couple. 13th februar 2016 at 7:40 pm

   Tusind tak for tippet, Henrik. Han ser dygtig ud, så jeg tror også han kommer på listen 🙂 De bedste hilsner fra Camilla

   • Reply Henrik Jensen 13th februar 2016 at 9:15 pm

    Fedt, Camilla – glæder mig til, at han kommer på ?

 • Reply Kia ullits 15th februar 2016 at 8:25 pm

  Jeg synes Tina Liv mangler. Hun er altså også virkeligt dygtig og forstår at fange en stemning og en følelse i hendes billeder 🙂

  • Reply a couple. 16th februar 2016 at 11:51 am

   Mange tak for forslaget, Kia! 🙂

 • Reply Jannie Baltzer 15th februar 2016 at 9:16 pm

  Helt klart Sandra Åberg. http://www.sandraaberg.com. Jeg har arbejdet med hende i mange år, og hun er fuldstændig fantastisk ?

  • Reply a couple. 16th februar 2016 at 11:52 am

   Sandra er virkelig dygtig! Tak for reminderen – hun skal selvfølgelig med 🙂

 • Reply Line Ruhe 15th februar 2016 at 10:43 pm

  Tine Hvolby
  http://bryllupsphoto.dk
  Hun formår at fange det smukke og specielle i et hvert par. Fortryder ikke et øjeblik, at det var hende der tog vores bryllupsbilleder. Hun får klart mine allerbedste anbefalinger.

 • Reply Heidi Høgdall 16th februar 2016 at 8:54 am

  Hvis jeg nogensinde skulle giftes var det Tine Hvolby (http://www.bryllupsphoto.dk og http://www.tinehvolby.dk), der skulle tage billederne. Hun rammer så meget sjælen og historien i hendes billeder. Elsker den passion hun ligger i hendes arbejde.

 • Reply Anja Harms 16th februar 2016 at 11:40 am

  Jeg ville klart anbefale Tine Hvolby , hun er formidabel god og fanger de mindefulde momenter, man som brud og gom mindes mange år frem.

  http://www.tinehvolby.dk/

 • Reply a couple. 16th februar 2016 at 11:53 am

  Jeg skal love for, at I er vilde med Tine Hvolby. Men det kan jeg da sagtens forstå! Jeg kendte slet ikke til hende, men hun skal helt sikkert tilføjes 🙂 TAK!

 • Reply Camilla Jørvad 17th februar 2016 at 9:25 am

  Tusind tak for den dejlige omtale 🙂

  • Reply a couple. 17th februar 2016 at 9:27 am

   Det var så lidt! Tak for dejlige bryllupsbilleder af høj kvalitet, som vi andre kan nyde 🙂

 • Reply Jayne 18th februar 2016 at 12:38 pm

  Think Photography! Nok DK’s dygtigste! 🙂

 • Reply Louise Houmøller 18th februar 2016 at 1:25 pm

  Mark Trustrup fortjener en plads på den liste.

  • Reply Mia 23rd februar 2016 at 7:49 pm

   Meget enig at Mark mangler på listen.

 • Reply Kathrine 21st februar 2016 at 7:47 pm

  http://blog.thinkfoto.dk/ !!

  Fantastiske fotografer!

 • Reply a couple. 21st februar 2016 at 8:28 pm

  Tak for tippet om Think Photography, Jayne og Kathrine 🙂

 • Reply Bryllupsbloggeren gør status: Vi skal turde gå forrest – a couple. 14th august 2016 at 6:04 pm

  […] vil komme til at gøre endnu mere, så vil jeg først fremhæve den guide, vi har liggende over Danmarks dygtigste bryllupsfotografer, som jeg ved rigtig mange bruger, når de skal vælge fotograf til deres bryllup. Vi fortæller […]

 • Reply Trine Lassen 7th januar 2017 at 3:34 pm

  Vi har brugt http://forevigt.dk super sød og dygtig fotograf.

  • Reply a couple. 10th januar 2017 at 9:17 pm

   Tak for tippet, Trine! Deres billeder ser fine ud 🙂 Kh. Camilla

 • Reply Fie 28th januar 2017 at 7:36 pm

  Jeg har været helt fantastisk glad for frederikkebrostrup.dk <3 Hendes billeder er så ægte og nærværende, og da jeg fik billederne var jeg helt rørt over at hun havde fanget alle stemningerne og nuancerne. Hun tager mange billeder af børn, men hyres også til bryllupper, fødsler og andre store fantastisk begivenheder. Kh Fie

  • Reply a couple. 6th februar 2018 at 7:53 pm

   Vildt skønne billeder af børn og familier, som er på hendes hjemmeside. Jeg har skrevet til hende, for hvis hun også tager bryllupsbilleder er hun helt sikkert relevant for listen! Tak for tippet 🙂

   De bedste hilsner,
   Camilla

 • Reply Julie 6th februar 2017 at 3:02 pm

  Jeg synes godt nok at I mangler Memorable http://memorable.dk
  En fantastisk bryllupsfotograf.

  • Reply a couple. 6th februar 2018 at 7:37 pm

   Julie, super fed anbefaling. Tak for det!

   De beste hilsner,
   Camilla

 • Reply Mathilde 10th maj 2017 at 1:31 pm

  Hvor er det nogle smukke billeder – fantastisk liste, der helt sikkert skal deles!

  Er det normalt at forhandle om hvor mange billeder man får med? Vi havde svært ved at finde en sammenhæng mellem pris og antal og kvaliteten, da vi selv skulle finde fotograf. Det var ikke meningen at det absolut skulle være billigt, men jeg er jo jyde og vil altså heller ikke betale for meget 🙂

  Vi endte med at bruge Mads og Billeder i Hovedet og har ikke fortrudt. Masser af glæde og god kemi – og ikke mindst masser af smukke minder. Overvej lige om han ikke skal med på listen 🙂

  kh Mathilde

  http://www.billederihovedet.dk

  • Reply a couple. 13th maj 2017 at 5:35 pm

   Tak for din søde kommentar, Mathilde 🙂 Jeg kan godt forstå, du synes det var svært at finde sammenhæng mellem pris, antal billeder og kvalitet, da I skulle finde bryllupsfotograf. Sådan tror jeg mange har det! For det er lidt “the wild, wild west” med fotografer i dag, fordi der findes så mange amatører (som ofte kan være meget dygtige), men som tager noget mindre for det end dem, som er uddannede. Jeg tror, de to vigtigste kriterier, man skal gå efter er stil og pris. Hvis man kan lide fotografens stil og prisen passer til ens budget, så synes jeg det er mindre vigtigt hvor mange billeder man får med. Og ofte er det faktisk lidt uoverskueligt, hvis man får alt for mange billeder fra dagen. Så hellere et mindre udvalg, som sidder lige i skabet 🙂 Og tak for tippet om Mads – jeg tager et kig på hans billeder snart 🙂 Kh. Camilla

 • Reply Peter 31st december 2017 at 10:30 am

  Hej! Jeg synes, I skal tilføje Kamilla Krøier til listen. https://kamillakroier.com
  Hun er en super dygtig fotograf og vi har været super glade for hende

  • Reply a couple. 6th februar 2018 at 8:32 am

   Hej Peter,

   Tak for kommentaren. Jeg kigger på det og vurderer om jeg synes hun passer ind.

   De bedste hilsner,
   Camilla

 • Reply Iben Friis 26th januar 2018 at 10:20 am

  Hvad med http://bryllupsfotograf.nu/ ? De er sku også dygtige!

 • Reply John Kane 1st februar 2018 at 10:01 pm

  Der mangler klart Michael Bennati på listen!!
  http://michaelbennati.format.com/weddings
  Æstetisk og levende fotografering. Kan varmt anbefales.

  • Reply a couple. 6th februar 2018 at 8:32 am

   Hej John,

   Tak for tippet – det ser ikke helt tosset ud 😉

   De bedste hilsner,
   Camilla

 • Reply Maria Jakobsen 9th februar 2018 at 11:23 am

  Jeg synes at i skal prøve at tage et kig på Nanna og Adon Endersby! De tager så smukke stemningsfyldte bryllups billeder og arbejder endda sammen sådan at de sikre sig flere lokations- og stemningsbilleder fra både ceramonien og festen 🙂

  Deres hjemmeside er: http://endersby.dk/galleri/
  Og instagram: https://www.instagram.com/endersby_photography/

 • Reply Elise Brandt 20th april 2018 at 10:10 am

  Hej med jer!

  Vi brugte Stine Bro til vores bryllup. Hun den sødeste fotograf. Og hendes billeder er super kreative. http://stinebro.dk Hun har også https://www.boudoirstudio.dk , det turde jeg så ikke få lavet, men flotte fotos fra hende.

 • Reply Anne Kristine 27th april 2018 at 2:10 pm

  I skulle prøve at tjekke Nordicnoirwedding.dk (https://www.instagram.com/nordicnoirwedding/) eller Zarko Ivetic som fotografen bag siden hedder. Han er en virkelig dygtig fotograf og et super behageligt menneske. Han skal tage billederne til vores bryllup denne sommer og vi glæder os så meget.
  De bedste hilsner
  Anne Kristine 🙂

 • Reply Sarkis D 4th maj 2018 at 10:20 pm

  Nogle virkelige gode billeder men I har vist glemt Sako – En fotograf som skaber dramatiske billeder Se på Instagram #fotosako

 • Reply Maibrit 6th juni 2018 at 10:08 am

  Adam Overgaard får den varmeste anbefaling her fra!
  http://www.adamovergaardphotography.dk
  Meget naturlig stil i sine billeder, der betød meget for os 🙂

  Bedste hilsner
  Maibrit

 • Reply Neda 30th juli 2018 at 7:47 am

  Jacob Andersen was the photographer in our wedding in Fakkelgaarden hotel. We are so happy with his job. Strongly recommended!
  https://www.jacobandersen.net

  Nead and Henrik

 • Reply Mia Enggard 24th august 2018 at 9:03 am

  Hej med jer allesammen 🙂

  Vi brugte Lone til vores bryllup. Hun var utrolig sød og lige til og havde en masse gode ideer til poseringer og lokationer. Hun har hjemmesiden: https://www.fotografodense.net

 • Reply Bryllup Fotograf – MOMRUB 23rd oktober 2018 at 10:49 pm

  […] Danmarks bedste bryllupsfotografer – a couple. […]

 • Reply Bryllupsfotograf København Pris – BIDLEG 24th oktober 2018 at 3:28 am

  […] Danmarks bedste bryllupsfotografer – a couple. […]

 • Reply Weddings Stories 14th januar 2019 at 9:06 am

  Halløjsa.

  Jeg mener da helt klart at vi mangler på listen, med bryllupper i hele dk, synes vi absolut at den nordiske stil passer godt ind til feltet. Tag endelig et kig forbi og se vores billeder, videoer og historier om nogle af vores brudepar 🙂
  http://www.weddingstories.dk

 • Reply Lisbeth og Mads Rasmussen 5th maj 2019 at 8:00 pm

  Vi vil da gerne anbefale Lone Brand fra https://www.fotograf-jylland.dk. Hun var rigtig sød, god til at guide os igennem opstillinger og vi fik mange gode råd i vores poseringer. Hun var hele tiden tilstede og sikrede os vi følte os fuldstændig tygge foran kameraet.

 • Reply Susanne 21st maj 2019 at 3:45 pm

  Kig gerne her for bryllupper i den meget naturlige stil
  http://Www.photosoflove.dk

 • Reply Signe Graakjær Staal 24th august 2019 at 9:28 pm

  Mathias Christensen er sindssygt dygtig! Og virkelig fornuftig pris https://www.mathiaschristensenphotography.com/

 • Reply Claus Ladefoged 24th september 2019 at 1:32 pm

  Vi vil på det varmeste anbefale Magdalena fra makuch.dk. Hun var virkelig behagelig, sød og let at arbejde sammen med, og vi er virkelig glade for de mange utrolig gode billeder. Stilen for billederne er virkelig gode, og præcist som vi ønskede det. Vi har kun positivt at sige om både den måde hun varetog vores bryllup, planlægningen op til, samt resultatet.

 • Reply Tina 24th oktober 2019 at 9:59 am

  Med en masse dejlige 5 stjernede anmeldelser på Google og Facebook og godt 120 brylluppers erfaring så er vi også et godt bud på jeres bryllupsfotografer / videografer.
  Kig meget gerne forbi https://igaard.dk og https://instagram.com/fotoigaarddk
  De bedste hilsner
  Tina og Jan.

 • Leave a Reply