Brudekjole

Fransk coolness hos Rime Arodaky

17th februar 2016

Rime Arodaky har været på vores radar i lang tid, simpelthen fordi hun rammer ned i lige præcis det, vi tit har savnet: en ny generation af brudekjoledesignere, der tør lade sig inspirere af moden og bryde de traditionelle rammer. Rime Arodaky er et fransk mærke, men du kan prøve et udvalg af hendes fantastiske kjoler hos Maria Fekih på Frederiksberg i København – og alle kjoler kan skaffes hjem. Prismæssigt ligger kjolerne på mellem 23.175-34.425 kr, og bliver selvfølgelig syet i Frankrig.

Begrav dig i hendes 2016 kollektion herunder, som er lavet til rock’n’roll bruden, der elsker at have det sjovt og danse rundt i bare fødder. Nyd det lige!

 

Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Pennington_top_Dawson_skirt_1 Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Pennington_top_Dawson_skirt_2
Dawson toppen og Pennington nederdelen kan prøves hos Maria Fekih. 

Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Zeppelin_1Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Zeppelin_2
Zeppelin kjolen kan prøves hos Maria Fekih.

Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Lily Rose_top_galore_skirt_2Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Lily Rose_top_galerie_skirt_1
Lily Rose toppen og Galore nederdelen kan prøves hos Maria Fekih.

Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_campaign_14Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Avalon_1Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Avalon_2Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Romy_1 Maria_Fekih_Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Romy_2
Romy kjolen kan prøves hos Maria Fekih.

Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Saffron_2Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Saffron_1 Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Tallulah_2Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Tallulah_1Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Waverley_train_2 Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Waverley_train_1Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_campaign_7 Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Tehama_2Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Tehama_1Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Fleetwood_1 Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_Fleetwood_2
Fleetwood kjolen kan prøves hos Maria Fekih.

Rime_Arodaky_a_couple_wedding_journal_campaign_16

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply