Bryllupsfilm

Levende minder

23rd februar 2016

Oven på sin bryllupsdag er man fuldstændig fyldt til randen med indtryk, og det kan være svært at hitte helt rede i hvad der skete hvornår. Så kan det være virkelig rart at se gense de vigtigste øjeblikke på video. Vi har talt med Lelo, en af grundlæggerne bag Custom Weddings, om, hvorfor det er fedt at få filmet sit bryllup (og ikke overlade det til onkel Benny), og hvad man skal være opmærksom på, når man hyrer en videograf. Og så er der sørme også en lækker rabatkode på 10% til jer, der gerne vil booke Custom Weddings til jeres bryllup.

Betina & Rasmus’ Bryllupstrailer – 2016 from Custom Weddings on Vimeo.

Hvorfor startede i Custom Weddings?

Før vi grundlagde Custom Weddings, havde vi været til en snes forskellige bryllupper, hvor fotografer og kameramænd var hyret til at forevige mindet, men de virkede utrolig uprofessionelle. Vi taler altså om linsen direkte op i ansigtet på brudeparret, joggingsko og t-shirt, samt den klassiske fail – ledninger og høje kameralyde. Det hele virkede så uprofessionelt og ugennemført, hvilket havde en tydelig negativ indvirkning på brudeparret gennem hele dagen. Resultatet vi så efterfølgende var heller ikke godt. Det mindede mest af alt om de der hjemmevideoer, mange sikkert har liggende på VHS i kælderen. Det synes vi faktisk ikke danske brudepar var tjent med, så vi besluttede at lave Custom Weddings, hvor vi tilbyder at lave bryllupsvideoer baseret på kvalitet, kreativitet og professionalisme.

Hvorfor skal man få lavet en bryllupsvideo?

Bryllupsvideoer giver en mulighed for at bevare minderne og genopleve de mange situationer, stemningen og atmosfæren, der gjorde dagen speciel for både brudeparret og gæsterne. Stillbilleder fanger også en masse smukke øjeblikke, men de giver ikke rigtig mulighed for at genopleve de flotte taler, sjove bemærkninger og kærlige øjeblikke. En bryllupsvideo er noget brudeparret kan gense om 5, 10 eller 20 år, og stadig opleve de samme følelser, som på deres bryllupsdag.

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger en videograf?

Der er efterhånden en del stillbillede fotografer, der også tilbyder at filme. Men at tage stillbilleder og optage bryllupsvideo er overhovedet ikke det samme, så pas på med at gå ud fra, at man er dygtig til begge dele. Når I skal vælge den rette videograf til jeres bryllup, er det vigtigt at gennemse portfolioen først. Tænk over hvad I gerne vil have som slutprodukt: Hvilken genre skal det fx være?

Så skal I også føle dig tryg ved den, I hyrer til at filme. Det er vigtigt, at I er overbevist om kvaliteten af videografens arbejde og at det stemmer overens med jeres forventninger. Vi giver altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende møde på vores kontor i København, så parret kan få inspiration og mulighed for at se om ’vi passer sammen’. Her skræddersyer vi samtidig pakkeløsninger, så de stemmer med det enkelte brudepars ønsker.

Prissætningen er også et godt signal om, hvorvidt man køber katten i sækken. Er prisen mistænksomt lav, så er der nok en grund til det. Mit nok vigtigste råd til de mange søgende brudepar: Forevigelsen af jeres store dag er ikke stedet, hvor I vil spare. Når dagen er omme, vil I fortryde ikke at kunne opleve den igen og igen.

Spar 10%, når I booker Custom Weddings

Den næste måned, fra d. 23. februar til d. 23. marts, kan I spare 10% på jeres køb ved at skrive rabatkoden “Acouple_CW”, når I kontakter Custom Weddings.

Sarah & Johan’s Brylluptrailer 2015 from Custom Weddings on Vimeo.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply