Brudekjole Bryllypsgæst

Oscar 2016: Inspiration til sommerens bryllupper

29th februar 2016

Når det kommer til smukke kjoler, skuffer Oscar festen aldrig. Vi har fundet tre looks, vi tror vil præge fremtidens brudelooks, og som forhåbentlig allerede i år kan give lidt inspiration. Derudover har vi også sat fokus på tre looks, man som bryllupsgæst kan lade sig inspirere af til sommerens fester.

Brudelooks 2016

Legende former

Rooney_Mara_Givenchy_Haute_Couture_Oscars_2016_a_couple_wedding_journal

Rooney Maras vanvittigt smukke kjole fra Givenchy Haute Couture leger med formerne med sin kantede midte og flagrende flæser i slidsen, hvilket vi tror vi kommer til at se meget mere af på brudekjole-scenen de kommende år.

Kunstneriske blonder

Priyanka_Chopra_Zuhair_Murad_Oscars_2016_a_couple_wedding_journal

Priyanka Chopra kjole fra Zuhair Murad peger frem mod, at vi slet ikke er færdige med blonder, men at vi derimod begynder at eksperimentere med hvordan blonderne ser ud og lader dem få et mere kunstnerisk udtryk. Zuhair Muhad er en af de brudekjoledesignere, der slet ikke er til at komme uden om, så vi helt sikkert kommer til at se mere af det her look de næste sæsoner.

Plissé, plissé, plissé

Olivia_Wilde_Valentino_Couture_Oscars_2016_a_couple_wedding_journal

Olivia Wilde var gudesmuk i sin kjolekreation fra Valentino Couture, der bestod af plissé. Det er et ‘materiale’ vi spår, at vi kommer til at se meget mere til i den nærmeste fremtid, ikke mindst fordi plisséen allerede har fået et comeback i modens verden.

Bryllupsgæsten 2016

En piges drøm

Diasy_Ridley_ Chanel_Haute_Couture_Oscar_2016_a_couple_wedding_journal

Diasy Ridley fantastisk femine kjole fra Chanel Haute Couture er slet ikke til at stå for. Den er piget og sexet på samme tid, og ville fungere vidunderligt som til et af sommerens varme bryllupper. Lad dig inspirere af farven, perlerne og den ankelkorte længde.

Sexet statement

Olivia_Munn_Stella_McCartney_Oscars_2016_a_couple_wedding_journal

Er der noget Stella McCartney kan, så er det at mikse enkelhed, sexyness og sporty. Det lykkedes hendes også med Olivia Munns kjole, og vi tror på at enhver bryllupsgæst, der dukker op i sådan en sag her, bliver lagt mærke til på den gode måde.

Sommerfarve

Alicia_Vikander_Louis_Vuitton_Oscars_2016_a_couple_wedding_journal

Alt lige fra Alicia Vikander sommergule kjole fra Louis Vuitton til hendes sølvfarvede sko og løse hår er fedt. Gør hende kunsten efter og vov dig ud i farvet kjole til sommerens bryllupsfester. Og sølv sko kan man jo altid bruge bagefter!

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply