Brudekjole

One to watch: Anna Kara

4th marts 2016

Anna_Kara_Campaign_2015_a_couple_wedding_journal_1

Anna Kara er en af de helt nye stjerner på brudekjole-himlen. Baseret i Krakow, Polen, er hun endelig ved at slå igennem på tværs af europa og USA. Med sine bløde former og romantiske designs er hun klart en, man bør holde øje med i 2016. Anna Kara gør en stor dyd ud af at være med i hele designfasen – fra udvikling til produktion, så kvaliteten er upåklagelig.

I Danmark kan du købe Anna Karas brudekjoler eksklusive hos den fine, fine brudekjolebutik Celina Christensen i Roskilde. Celina kan muligvis bestille alle kjoler hjem, men det er angivet herunder hvilke, der lige nu er tilgængelige i hendes butik.

CLEO_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal CHLEO_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal
Chloe er tilgængelig hos Celina Christensen

NARHELE_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal
NAHELE_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalNAHELE_front_2_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalLIV_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal LIV_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal
Liv er tilgængelig hos Celina Christensen.

VERA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal VERA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal
Vera er tilgængelig hos Celina Christensen.

ARYA-1-nude_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal ARYA-2-white_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal_2
Arya er tilgængelig i både nude og hvid hos Celina Christensen.

ELIE_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalELIE_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal ELIE_front_2_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalIRENE_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  IRENE_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal
IVA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalIVA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalJOE_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal JOE_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal KORA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal KORA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  NADIA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal NADIA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal
NARDENE_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalNARDENE_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  NATASCHA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalNATASHA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  NATHAN_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalNATHAN_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  NAYA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalNAYA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  NELL_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalNELL_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  RONJA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalRONJA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal RUTH_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal RUTH_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  SHANDA_front_2_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal

SHANDA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal SHANDA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal SVEA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalSVEA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal  THEA_front_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journalTHEA_back_Anna_Kara_Celina_Christensen_a_couple_wedding_journal

Du kan finde endnu flere brudekjoler hos www.annakara.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply