Brudekjole Inspiration

Afrikansk inspiration fra Valentino

9th marts 2016

Modeugen i Paris slutter i dag, og i går var en af de helt store modeshows, da Valentino viste deres ready to wear efterårs- og vinterkollektion for 2016-2017. Valentino er altid garant for fantastisk inspiration til brudekjoler, og i år var ingen undtagelse Deres helt store inspirationskilde var Afrika, hvilket de smukke mønstre og mange lag bærer stærkt præg af. Man så ikke så en eneste helt hvid kjole på catwalken, men til gengæld pegede kollektionen hen på at de mørke nude nuancer kommer til at manifestere sig i modebilledet – og måske også i brudekjoleverdenen.

Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_1Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_12 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_11 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_10 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_9

Der har været en del kritik af showet efterfølgende, fordi den bærer så stærk inspiration fra Afrika og det samtidig næsten kun var hvide modeller, der bar deres kjoler. Kritikken er reel, og vi hepper på større diversitet i modellerne på catwalken (på alle parametre) næste gang.

Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_8Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_14 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_7 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_6 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_5 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_4 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_3 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_2 Valentino_Fall_Winter_a_couple_wedding_journal_15

Følg Valentino på Instagram.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply