Bryllup

Nicolaj & Mikaela: Fantastisk udendørsbryllup ved Aarhus

12th marts 2016

Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(51of132)

I begyndelsen af maj 2014 blev Mikaela og Nicolaj forlovet på en ferie i Madrid, så de havde god tid til at planlægge deres fine bryllup, som blev afholdt d. 1. august 2015 lidt udenfor Aarhus. Mikaela og Nicolaj vidste fra starten at de hellere ville have råd til at få alle deres venner med fremfor at holde en overdådig fin fest. Derfor valgte de at gøre så meget som muligt selv med god hjælp fra deres netværk. 

Hvor holdte I jeres vielse og bryllupsfest?

“Vi fandt tilfældigvis et smukt sted lidt uden for Aarhus, som hedder Gl. Harlev Mølle. Vi blev viet i haven, og holdte så reception efterfølgende i det ene lokale og senere festen i det andet. Det fungerede rigtig godt og det var fedt at kunne give det et så personligt præg. Men ulempen havde selvfølgelig været hvis det havde regnet, for vi havde ikke nogen plan B. Et godt tip er først at sætte det hele op på dagen, fordi ellers falder duggen på det.” 

Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony002Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony019Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony001Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony094Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony076

Hvad betød mest for jer på selve bryllupsdagen?

“Det betød mest for os at se alt vores og andres hårde arbejde gå op i en højere enhed. Og følelsen af at gode venner og familie var der for vores skyld. Det var stort og rørende!”

Mikaela&Nicolaj_Wedding_Congratulations(40of67)

Hvor fik I taget jeres portrætbilleder?

“I Harlev er der meget smuk natur, så vi gik over på den anden side af vejen, hvor en nyplantet skov, så fint blomstrede. Det var smukt, vildt og rustikt, så det var i tråd med hele brylluppet.”

Nyd resten af billederne og find en liste over bryllupsleverandører nederst

Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony093 Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony083   Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony063   Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony053  Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony039  Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony036    Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony020    Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony016     Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony113Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony118Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony124Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony130Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony133Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony139Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony149Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony199Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony203Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony206Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony211Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony213Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony256Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony261Mikaela&Nicolaj_Wedding_Ceremony022 Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(8of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(15of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(7of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(9of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(12of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(22of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Decoration(24of29)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Family_FriendsPortraits(33of34)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(1of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(39of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(6of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(11of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(7of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(69of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(16of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(20of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(26of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(33of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(37of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(49of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(51of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(63of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(72of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(79of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(89of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(81of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(91of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(95of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(77of132)Mikaela&Nicolaj_Wedding_Portraits(120of132)

Bryllupsleverandører

Brudens look

Brudens svigermor syede hendes kjole helt fra bunden. Den er lavet af 100% silke, shiffón fra talje og ned og en fin blonde øverst. Stoffet er købt på ture til Thailand og Kina.

Sko; ballarinaer fra H&M. Øreringe; smykkedesigner fra Aarhus. Blomst i håret; brudeslør. Stylist/makeup; Makeup Artist Simone Josephine. Brudebuket, brudepige buket og blomsterkrans samt knaphulsblomster lavet af brudens svigerinde.

Gommens look

Jeans fra Won Hundred, skjorte fra Norse Project, jakke fra ACNE og sko fra Royal Republiq. 

Pynt

“Pynten lavede jeg selv i samarbejde med min gode veninde Camilla Anthony, som blandt andet stod for invitationer. Vi kunne ikke have klaret det uden hende! Vi købte slidte æblekasser fra en frugtplantage, samlede på syltetøjsglas, købte kaffesække hos en kaffe/the-handel og lavede vimpler i metervis. Bordopdækningen klarede vi også selv, og vi lejede duge og stofservietter gennem mit job, og så købte vi en masse blomster i Billig-Blomst, og stofgardiner og lys i IKEA.”

Fotograf

Carolina Segre 

Musik

“Vi havde en singer-song-writer, som er min lillebrors ven, til at spille til vielsen. Så havde vi også DJ Mauro Cardoso til at spille loungemusik til receptionen og mere festligt om natten. Inden DJ’en om natten havde vi et band på, som var for alle (kontakt Mads Höue Sørensen på tlf.41429854).”

Mad

“Maden blev lavet af to kokkevenner, som er virkelig dygtige (kontakt Silas Paulsen på tlf. 22410870). Tjenerne var kollegaer, som deltog i festen senere på natten.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply