DIY bryllupsideer

Tre nemme DIY bryllupsideer

31st marts 2016

Inspireret af de mange gode og billige ting man kan finde i Søstrene Grene, får du her tre DIY ideer til dit bryllup. De er nemme at lave og resultatet er flot.

Det jeg købte ind til de tre DIY bryllupsideer i Søstrene Grene var:

 • Prinsesseben i sølv (30 stk. i mål 0,8 x 1,5 cm til 6,90 kr.)
 • Hvide papirposer (5 stk. i mål 10,5 x 7 cm til 4,98 kr.)
 • Papirklips i messing (store og små størrelser til 3,48 kr. pr. pose med ca. 30 stk. i hver)

Processed with VSCO with f2 preset

Lav et industrielt-inspireret menukort

Til denne DIY brugte vi et stykke kraftigt genbrugspapir med masser af struktur i sig og et finere stykke hvidt papir til at lægge ovenpå samt to prinsesseben i sølv til at samle dem med.

DIY bryllupsideer på bryllupsbloggen a couple.

Det kraftige papir klippede vi ud i målene 8 x 17 cm og det hvide papir 7 x 16 cm. På den måde kan man se kanten af det kraftige papir hele vejen rundt, når man lægger dem ovenpå hinanden. Fremgangsmåden er super nem – sæt to prikker med en blyant, hvor du gerne vil have prinsessebenene til at sidde og stik dem langsomt igennem begge stykker papir på samme tid og bøj benene til siden bagpå. Voila!

Menukort - DIY bryllupside på a couple.

Et godt tip er at have skrevet på menukortet først, før man stikker prinsessebenene igennem. På eksemplet her er der skrevet i fri hånd med blyant, men man kan også sagtens printe teksten på papiret.

Menukort - DIY bryllupside på a couple.

Menukort - DIY bryllupside på a couple.

Konfetti i stedet for ris

Hos mange kirker i dag må man ikke smide ris på brudeparret, som man traditionelt har gjort det. Et alternativt kan være at lave små poser med hjemmelavet konfetti. Til formålet brugte vi fire strimler silkepapir i forskellige farver, som vi klippede i mindre strimler (husk ikke at klippe hele vejen på den vertikale led, så kan man nemlig hurtigere klippe små stykker af på den horisontale led).

Pose med konfetti til bryllupper - a couple.

DIY konfetti til bryllup - a couple.

De små papirsposer fra Søstrene Grene skal bare have en lille klat lim, så de kan lukkes men stadig er nemme at åbne for gæsterne. Vi tegnede et lille hjerte på lukningen, men en ekstra lækker detalje ville være at få skrevet navne og dato på papirsposerne fx med et speciallavet stempel.

DIY konfetti bryllupside - a couple.

Takkekort med messing papirklips

Når bryllupsdagen er ovre og man har sundet sig lidt, er der god tradition for at brudeparret sender et takkekort til gæsterne med en lille hilsen. Camilla Swartz, grundlæggeren af a couple., lavede selv sine takkekort ved at få printet et portrætbillede som polaroid gennem Printic app’en og herefter sætte det sammen med et stykke brunt genbrugspapir ved hjælp af messing papirsklips.

Processed with VSCO with f2 preset

IMG_5156 Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Blogindlægget er ikke sponsoreret. 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Camilla 13th april 2016 at 4:47 pm

  Hejsa
  Hvor er det en fin guide! Skal selv giftes til august og kom til at tænke på om du evt. kan lave en typisk time-line for et bryllup? Tænker her på, hvordan det hele foregår i kirken osv… Og gerne også noget med alle de traditioner der er i forbindelse med et bryllup- synes det kan være svært at vide hvad man ‘normalt’ gør..

  • Reply a couple. 15th april 2016 at 7:40 am

   Hej Camilla. Tusind tak skal du have! Det er nogle rigtige gode forslag du kommer med, og har selv tænkt på det et overblik over en typisk bryllupsdag. Mht traditioner, så er jeg jo fortaler for ikke nødvendigvis at holde det traditionelle bryllup og jeg ved egentlig heller ikke ret meget om bryllupstraditioner – jeg vil nemlig hellere være fri og gøre det, som passer godt til en selv 🙂 Men måske – jeg vil tænke over det 😉 Knus fra Camilla

 • Reply Bryllupsbloggeren gør status: Vi skal turde gå forrest – a couple. 14th august 2016 at 6:07 pm

  […] når de skal vælge fotograf til deres bryllup. Vi fortæller også tit om nye og anderledes brudekjolekollektioner, som man ikke finder andre steder, til inspiration for kommende brude. Og vi eksperimenterer […]

 • Leave a Reply