Brudekjole Inspiration

Feminin coolness

10th april 2016

Det her blogindlæg er virkelig et stort øjeblik for a couple. Det er vores første stylet shoot nogensinde! Det betyder, at vi for første gang får lov at give jer original bryllupsinspiration præcis på den måde, som vi gerne vil, at det skal se ud. Vi er vildt stolte af resultatet, som ikke mindst skyldes vores virkelig dygtige samarbejdspartnere (psst – find dem i krediteringen i bunden).

Med shootet ‘Feminin coolness’ finder du inspiration til et brudelook, der hverken er alt for traditionelt eller for avantgarde. Vi har leget med kontrasterne mellem det feminine og det rå, og inspirationskilden har været kvinder, der ikke er bange for at være anderledes og trække tydelige tråde fra deres stilsikre hverdag ind i bryllupsverden. Når man kigger sig omkring efter inspiration til sit bryllup i dag, kan man nemt få indtrykket af at det skal se ud på en bestemt måde. Så budskabet med shootet er derfor også, at ens look ikke nødvendigvis behøver være alt for “brude-agtigt”, hvis det ikke passer til dig. For eksempel er en af vores yndlingsdetaljer de fashionable solbriller fra The Row, som giver lidt kant på en sjov og cool måde.

Men værsgo og tag et kig på billederne. Vi håber, I vil tage godt imod dem. Og giv os endelig en kommentar med på vejen om hvad I synes. Tak <3  

brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal    brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journalbrudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journalbrudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal  brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal brudekjole_inspiration_a_couple_wedding_journal

Kreditering

Fotograferet af Holm Jensen Foto

Brudekjole: Fame And Partners Bridal Tiered Maxi Dress hos Asos

Ringe fra Hirsch Jewellery: Saga (14 karat guld, 7 diamanter), Athena (18 karat guld, 40 diamanter) og Nova (14 karat guld, rå usleben diamant)

Øreringe fra Plissé Copenhagen og Moss Copenhagen

Halskæder: Den lange halskæde er fra & Other Stories og den korte halskæde er fra Pernille Corydon

Armbånd fra Moss Copenhagen

Solbriller fra The Row

Stiletter fra Debbie

Hår og makeup: Camilla Swartz

Styling: a couple.

Lokation: Aarhus Roklub og VinDanmark, Aarhus Ø

Hvad synes du om billederne?
Giv os gerne en kommentar med ris og ros 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply GlassesShop 24th august 2016 at 8:45 am

    Stunning

  • Leave a Reply