Brudekjole Inspiration

Houghton: Tilbage til 90er grunge

20th april 2016

I weekenden var der Bridal Fashion Week i New York. Her præsenterede mange af de store og mindre store brudekjole-designere deres spring/summer kollektioner for 2017 frem.

En af de designere vi altid kigger til er Houghton, fordi de er modige og altid tager konceptet “brudekjole” til nye niveauer. Og den her gang har de virkelig skubbet til grænserne, så hvis nogle af jer tænker “Det kan jeg jo ikke have på til mit bryllup”, så er vi helt på jeres side. Men vi klapper stadig begejstret i hænderne på sidelinjen over at der er nogle, der tør gå mod strømmen og bryde ud af de traditionelle formater for hvordan en brudekjole skal se ud.

Så tag et kig og byd velkommen til 90er grunge på brudescenen!

houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_16 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_15houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_1 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_14 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_13 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_12 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_11 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_10 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_9houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_2
houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_8 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_7 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_6 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_5 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_4 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_3houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_22 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_21 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_20 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_19 houghton_bridal_spring_2017_a_couple_wedding_journal_18

Et tema, der går igen hele vejen igennem kollektionen, er lag-på-lag, transparente materialer og masser af kig til hud. De tynde, stramme fletninger, som man også ser mere og mere i modebilledet, er vi meget vilde med som et alternativ til de bløde fletninger, man har set rigtig meget på brude de sidste par år.

Og det er selvfølgelig 90erne og topmodeller som Kate Moss og Naomi Campbell, der har været inspirationskilde til Houghtons nyeste kollektion. Her er et eksklusivt indblik i Houghtons moodboard.

houghton_bridal_spring_2017_moodboard_a_couple_wedding_journal_17

Hvis du gerne vil se flere billeder af kollektionen, kan du finde en billedeserie på Martha Stewarts Weddings.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bryllupsbloggeren gør status: Vi skal turde gå forrest – a couple. 14th august 2016 at 7:29 pm

    […] deres bryllup. Det er også når vi fortæller om nye og anderledes brudekjolekollektioner som Houghtons. Og når vi eksperimenterer med unikke DIY til bryllupsinvitationer, takkekort og mere. Men mest […]

  • Leave a Reply