Bryllupsfotograf

Par søges til inspirationsshoot

5th maj 2016

Fotograf Camilla Jørvad, som er på vores liste over Danmarks dygtigste bryllupsfotografer, søger par der har lyst til at være med til et sjovt og afslappet inspirationsshoot. Følgende lokationer er i spil:

  • Vesterhavet (Esbjerg, i skoven og ved havet)
  • Mols Bjerge
  • Råbjerg Mile
  • Svanninge Bakker (Fåborg)
  • Dyrehaven (København)
  • Møns Klint

Hun er på udkig efter par med en unik og personlig stil, som elsker naturen og at være udendørs. I skal have eventyrlyst og være med på at få det bedste ud af dagen – uanset vind og vejr. Hvis I allerede er gift og stadig kan passe jeres bryllupstøj, er det fantastisk, men ellers finder I sammen ud af noget – dog ingen Lily kjoler eller prinsessetiaraer 😉

Billederne skal bruges til inspiration på hendes blog, sociale medier og i hendes portefølje, og til gengæld får I en sjov og afslappet oplevelse sammen med en af Danmarks dygtigste bryllupsfotografer og selvfølgelig nogle smukke billeder af jer selv.

Hvis I er interesseret, så skriv til info@camillajorvad.com med følgende informationer:

  • Et par billeder af jer hver
  • Fortæl hvilken af ovenstående lokationer, I gerne vil komme til
  • Hvorvidt I allerede har bryllupstøj eller et andet cool sæt tøj – send gerne billeder af det
  • Fortæl lidt om jer selv og hvorfor I gerne vil deltage

Her på a couple. synes vi det må være lidt af en gave, at få lov til at “forny” sine bryllupsbilleder og i det hele taget være med til at lave nogle fede billeder med frihed til at gøre det på en anderledes og kreativ måde.  Vi glæder os til at se resultatet!

camilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journal camilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journal camilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journalcamilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journal camilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journal camilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journal camilla_jørvad_bryllup_fotograf_a_couple_wedding_journal

OBS: Dette er ikke en mulighed for kommende brudepar til at få et “gratis” fotografering. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply