Bryllupsrejse

Bryllupsrejse til Maldiverne

9th juni 2016

Bryllupsrejsen kan gøres på tusindvis af måder, alt efter smag og behag. Men hvem drømmer ikke om at tage langt væk, ligge på en strand og ikke gøre andet end at nyde hinandens selskab? Vi har samlet lidt inspiration til et af de mest attraktive steder i verden lige nu – Maldiverne. Og selvom destinationen ikke hedder Maldiverne, skader det jo ikke at hente lidt inspiration.

 

maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_6maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_1  maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_4 maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_3maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_7maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_8 maldives_honeymoon_a_couple_wedding_journal_cereal_2

Magasinet Cereal, som står bag de smukke billeder, anbefaler hotellerne CONRAD MALDIVES og LUX* MALDIVES. Men vi advarer jer – de er i den lidt dyre ende.

No Comments

Leave a Reply