Brudekjole

Trunkshow med Nurit Hen

26th juni 2016

Nurit Hen designer elegante og sensuelle brudekjoler med et detaljeniveau ud over det sædvanlige, så hver kjole faktisk er et kunstværk i sig selv.

Prøv brudekjolerne hos The Wedding Company

Nurit Hen er israelsk, og kjolerne er normalt ikke tilgængeligt i Danmark. Men d. 22.-24. juli har du muligheden for at se og prøve hendes nyeste kollektion, Royal Couture, når hun afholder trunkshow hos The Wedding Company i København. Kontakt dem for at bestille tid til en prøvning.

Nurit Hens gode håndværk afspejles dog også i priserne, som starter ved 40.000 kr. for en brudekjole. Men hvis du køber en kjole til trunkshowet, får du eksklusivt slået 10% af prisen.

Lad dig inspirere af stylingen til dine egne bryllupsbilleder

Uanset om man har råd til dyre kjoler eller ej, er der eyecandy for alle i form af stylingen af brudekjolerne. Vi er store fans af det lange hår, der har fået lov at hænge både med og uden bølger. Men derudover får de smukke omgivelser – den rå natur og de hvide hotelmøbler og poolen – tilsammen skabt en følelse af lækker feriestemning, som er værd at lade sig inspirere af. Selvom man har flere lokationer i spil til sin bryllupsfotografering, er det nemlig muligt at skabe en rød tråd gennem billederne.

Scroll nedad og drøm med – vi har udvalgt de kjoler fra kollektionen, som vi er vildest med…<3

trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_17trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_18trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_3trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_29 trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_30trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_33trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_32trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_28trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_46trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_37trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_36trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_42 trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_43trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_21trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_13 trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_14trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_1trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_5trunkshow_brudekjole_nurit_hen_wedding_company_a_couple_wedding_journal_19

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply