Bryllupsfotograf Inspiration

Inspirationsshoot: Storslået natur på Møns klint

5th august 2016
“Danmark har masser af storslået og rå natur! Det glemmer vi bare nogle gange”, siger den danske bryllupsfotograf Camilla Jørvad. Denne sommer har hun givet sig selv en udfordring: At lade de fem mest rå og storslåede naturområder i Danmark være rammen om forskellige inspirationsshoots. Idéen er at skabe billeder helt frit uden de restriktioner og tidspres, som jo ellers er en naturlig del af det at være bryllupsfotograf.

Resultatet er intet mindre end fantastisk, synes vi, og med shootet her får man virkelige Møns klints smukke natur helt ind under huden: “Møns klint blev det første sted, da jeg – selvom jeg aldrig havde været der før – følte mig inspireret af de smukke farvetoner i klinten og selve skalaen i landskabet. Jeg elsker steder, hvor man kan ‘forsvinde’ og blive overvældet og blive mindet om, at vi mennesker kun er en lille del af et meget større billede.” 

Parret, Simone og Simon, blev gift i foråret og var helt friske på at stille op i deres bryllupstøj i de smukkeste omgivelser og skabe lækker inspiration til andre kommende brudepar. Så nyd de anderledes billeder og lad jer inspirere til at bruge den natur, der er omkring jer til jeres eget bryllup.

inspirationsshoot_camilla_jorvad_a_couple_wedding_journalSS_camillajorvad (38)SS_camillajorvad (30)SS_camillajorvad (72)SS_camillajorvad (62)SS_camillajorvad (43)SS_camillajorvad (50)SS_camillajorvad (74)SS_camillajorvad (11)SS_camillajorvad (98)SS_camillajorvad (75)SS_camillajorvad (46)SS_camillajorvad (73)SS_camillajorvad (88)SS_camillajorvad (89)SS_camillajorvad (100)SS_camillajorvad (59)SS_camillajorvad (63)SS_camillajorvad (83)SS_camillajorvad (92)SS_camillajorvad (78)SS_camillajorvad (87)

BRUDEN 

Brudebuket: Camilla Jørvad havde selv bundet en smuk buket af blegrosa/hvid hortensia, hvid mandstro, vilde løg, valmuefrøstande og gulerodsblomst.

Silkebånd om brudebuketten: Silk and Willow.

Brudekjole: Delphine Manivet købt hos Maria Fekih på Frederiksberg.

Brudesko: Repetto.

Øreringe: Trine Trier fra Bærbart.

 

GOMMEN

Jakkesæt: Corneliani købt hos Garodkin.

Bowtie: The Tie Bar.

Sko: Church.

Skjorte: Eton.

Manchetknapper: Sabine Majus.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla Jørvad 7th august 2016 at 3:46 pm

    Tusind tak for at dele vores lille shoot 🙂 Simone og Simon gjorde det så godt foran kameraet 🙂

  • Leave a Reply