Inspiration

Inspirationsshoot: Hyllested Bjerge i september

2nd december 2016

En solrig dag i slutningen af september traskede bryllupsfotograf Camilla Jørvad skovene i Hyllested Bjerge tynde sammen med Maja og Thomas René. At det var der, billederne skulle tages, var ingen tilfældighed. Camilla Jørvad er vokset op i området, og har gået mange ture med sin familie der. I hendes optik er Hyllested Bjerge et ideelt sted til portrætfotografering på grund af det varierede landskab med planter og træer. Området grænser op til nationalparken Mols Bjerge, som også er kendt for sin fantastiske natur.

Maja og Thomas René blev gift i maj 2015, og da Camilla Jørvad efterspurgte par til inspirationsshot her på bloggen tidligere på året, sprang de straks til. Og det er der kommet nogle virkelig smukke billeder ud af!

mogtr_camillajorvad-1mogtr_camillajorvad-13 mogtr_camillajorvad-5mogtr_camillajorvad-56 mogtr_camillajorvad-14mogtr_camillajorvad-12mogtr_camillajorvad-3mogtr_camillajorvad-57   mogtr_camillajorvad-54 mogtr_camillajorvad-53    mogtr_camillajorvad-49 mogtr_camillajorvad-48 mogtr_camillajorvad-47mogtr_camillajorvad-15  mogtr_camillajorvad-45  mogtr_camillajorvad-43mogtr_camillajorvad-44 mogtr_camillajorvad-42 mogtr_camillajorvad-41mogtr_camillajorvad-4 mogtr_camillajorvad-40 mogtr_camillajorvad-39 mogtr_camillajorvad-38

Maja købte Esme brudekjolen fra Jenny Packham gennem Den Blå Avis. Læs også vores Fem tips til et bæredygtigt brudelook.

mogtr_camillajorvad-37  mogtr_camillajorvad-35 mogtr_camillajorvad-31 mogtr_camillajorvad-33   mogtr_camillajorvad-30 mogtr_camillajorvad-29mogtr_camillajorvad-7mogtr_camillajorvad-23  mogtr_camillajorvad-25 mogtr_camillajorvad-24mogtr_camillajorvad-27  mogtr_camillajorvad-22mogtr_camillajorvad-18 mogtr_camillajorvad-21 mogtr_camillajorvad-20mogtr_camillajorvad-17    mogtr_camillajorvad-16mogtr_camillajorvad-19mogtr_camillajorvad-9 mogtr_camillajorvad-11 mogtr_camillajorvad-10mogtr_camillajorvad-6  mogtr_camillajorvad-8

Leverandører

Brudekjole fra Jenny Packham. Købt brugt gennem Den Blå Avis.
Bruden fik håret sat af haarfein.
Brudebuket fra Bang og Thy.
Silkebånd fra Silk & Willow.
Jakkesæt fra Hugo Boss.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Amalie la Cour 2nd januar 2017 at 6:10 pm

  Fantastiske billeder og super inspirerende. Dén kjole er min drømmekjole! Hvis det nu er at Maja også vil sælge videre er jeg meget interesseret! I må meget gerne give min kontakt videre hvis det på nogen måde kan lade sig gøre 🙂 Amalie_lacour@hotmail.com
  Ved det er et longshot, men må give det et forsøg:) tak for en fantastisk blog.

  • Reply a couple. 3rd januar 2017 at 9:13 pm

   Hej Amalie,

   Ja, det er virkelig en smuk kjole. Jeg skal nok sende din mail til hende – hvis nu 🙂 Tak fordi du læser med! <3 Kh. Camilla, a couple.

  Leave a Reply