Inspiration

GIVEAWAY: Vind bryllupsinspiration i din postkasse

23rd december 2016

Vi går snart ind i et nyt år. Et nyt år med en masse bryllupper i vente. Vi glæder os helt vildt til at se jeres fede, anderledes, nede-på-jorden eller helt-oppe-under-loftet ideer komme til live. For der skal være plads til det hele og lidt til.

I forbindelse med det kommende nytår, har vi ryddet ud i skabene og udlodder derfor en giveaway bestående af fem fantastiske bryllupsbøger. For at få muligheden for at få en masse inspiration til dit kommende bryllup lige lukt ned i din postkasse, skal du gå på Instagram og under hashtagget #loveacouple uploade et billede sammen med en beskrivelse af jeres forlovelse. Vi vil SÅ gerne høre om alle jeres historier og ingen historie er for lille. Vi vil elske at høre om det hele – både den storslåede, romantiske historie og den, hvor han spurgte søndag eftermiddag, mens I stod nede i den lokale pølsevogn. Eller måske var du selv på knæ?

Her er et overblik over vores giveaway:

  1. Fra i dag til og med d. 31. december kl. 23.59 kan man uploade sin forlovelseshistorie på Instagram under hashtagget #loveacouple. Hvis du ikke har en åben profil, kan vi ikke se dit billede, og så er du desværre ikke en del af vores giveaway.
  2. Du skal følge @a_couple_wedding_journal på Instagram og tagge os i dit opslag.
  3. D. 1. januar annoncerer vi vinderen af vores giveaway på @a_couple_wedding_journal
  4. Vinderen får også direkte besked via en privat besked på Instagram d. 1. januar. Her beder vi vinderen om at sende os sin adresse.
  5. Bryllupsbøgerne vil blive sendt til din adresse eller en nærliggende postafhentningsadresse hurtigst muligt.

Hit us! <3

Billeder af Camilla Jørvad.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply