DIY bryllupsideer

Carina og Adam: Bordopdækning i naturens ånd

28th december 2016

Carina og Adam blev gift lørdag d. 17. september 2016 med et vaskeægte DIY bryllup. Noget af det mest iøjnefaldende ved deres bryllup var deres enkle, men meget, meget smukke borde til festen. Carina fortæller: 

“Vores mål var at gøre det til en dejlig afslappet dag for vores gæster og ikke mindst os selv. Vi er begge uddannede pædagoger, og er meget til DIY. Vores fest bar derfor også præg af, hvem vi er, samt at vi gerne ville bringe naturen indenfor. Vi besluttede at bordopdækningen skulle være det mest iøjenfaldende ved lokalet. Vi samlede derfor efeu til midten af bordet og handlede brudeslør, som forsigtigt blev fordelt blandt efeuen. Desuden havde vi samlet syltetøjsglas, der blev placeret i klynger med lys blandt efeuen. Bestikket blev samlet med brunt sejlgarn, et lille stykke brudeslør og blev forsigtigt lagt ovenpå en hvid stofdug, der løb ned langs bordet. Ved sættet lagde vi et menukort i samme stil som bordet – og invitationerne. I det hele taget havde hele festen udtrykket ‘natur’ over sig. Alle farver var jordfarver, naturlige og romantiske.” 

Vi elsker, når I, kære følgere, har lyst til at dele jeres små genialiteter med os! Så gør endelig som Carina og skriv en mail til hello@acouple.dk med en beskrivelse og billeder af, hvad der gjorde jeres bryllupsdag særlig, eller del det med os på #loveacouple på Instagram. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply