Bryllupsinvitation

De ti største trends for bryllupsinvitationer

29th december 2016

[Sponsoreret indlæg] Bryllupsinvitationen er det første, dine gæster får i hånden og er derfor med til at skabe den første forventning og glæde til jeres bryllup. Derfor er det heller ikke underligt, at mange par har lyst til at gøre lidt ekstra ud af den. Der findes rigtig mange forskellige stilarter og formater at vælge imellem, så her får du en oversigt over de ti største tendenser for bryllupsinvitationer i 2017 udpeget af Rikke Lénart, grundlægger af webshoppen INK Saloon, hvor man kan finde de fineste bryllupsinvitationer. 

1. Kalligrafi

inksaloon_bryllupsinvitation_kalligrafi_a_couple_wedding_journal

Kalligrafi betyder ‘kunsten at skrive flot’. Og det er netop, hvad der er en af de helt populære trends netop nu. Nemlig at lade en flot skrift som kalligrafi være den bærende del af et ellers simpelt design. I et simpelt design træder en flot skrift meget elegant og sofistifikeret frem.

2. Akvaral

inksaloon_bryllupsinvitation_akvaral_a_couple_wedding_journal

Akvaral bliver for tiden brugt som grafisk element i mange forskellige forbindelser – og det gælder også i designs af invitationer. Akvaralfarver giver en romantisk feeling og et poetisk udtryk.

3. Enkelt og minimalistisk

inksaloon_bryllupsinvitation_minimalistisk_a_couple_wedding_journal

En bryllupsinvitation i et enkelt og minimalistisk design er altid yderst elegant og et meget populært og tidsløst valg. Sørg for at indsætte så lidt info på forsiden som muligt og benyt bagsiden eller et ekstra kort til de mere uddybende oplysninger.

4. Fremhæv ord med farver

inksaloon_bryllupsinvitation_farveelementer_a_couple_wedding_journal

Lad væsentlige ord skille sig ud med en flot farve i en ellers simpel invitation – den helt rigtige farve vil kunne give designet det lille ekstra, der skal til.

5. Botanisk look

inksaloon_bryllupsinvitation_blomster_a_couple_wedding_journal

inksaloon_bryllupsinvitation_blomster_a_couple_wedding_journal

inksaloon_bryllupsinvitation_blomster_a_couple_wedding_journal

Blomster har længe spillet en interessant rolle i invitationer og er fortsat et populært valg. Der er masser af mulighed for at udfolde sig kreativt og tilføre invitationerne en masse liv.

6. Brudeparrets navne

inksaloon_bryllupsinvitation_brudeparrets_navne_a_couple_wedding_journal

Designs hvor brudeparrets navne er den bærende del af designet er en af tidens største trends. enten hvor navnene er skrevet stort og/eller med en flot skrift.

7. Grafisk og geometrisk

inksaloon_bryllupsinvitation_grafiske_elementer_a_couple_wedding_journal

Geometriske former og mønstre har også fundet vej ind når det gælder invitationer. Denne stil er perfekt til et moderne og utraditionelt bryllup. Der er tale om et iøjenfaldende design med lidt kant.

8. Foto af brudeparret

inksaloon_bryllupsinvitation_eget_fotografi_a_couple_wedding_journal

Invitationer hvor et flot foto af brudeparret udgør en vigtig del af designet er et hit blandt de brudepar der ønsker en mere uhøjtidelig men meget personlig invitation.

9. Monogram

inksaloon_bryllupsinvitation_monogram_a_couple_wedding_journal

Et mongram med brudeparrets navne kan være super tjekket og monogrammet kan nemt gå igen på alle de øvrige elementer til brylluppet.

10. Matchende elementer

inksaloon_bryllupsinvitation_matchende_elementer_a_couple_wedding_journal

Når den rigtige invitation er valgt, vælger de fleste brudepar at køre det samme design ud som adresselabels, bordkort, menukort, samlehæfter, labels, takkekort m.m., så der skabes en rød tråd for den store dag.

Du kan se resten af INK Saloons udvalg af bryllupsinvitationer her. De tilbyder både trykte og digitale invitationer, bordkort, menukort, takkekort, julekort og meget mere – alt sammen baseret på unikke designs, som du selv tilføjer din personlige hilsen, foto, signatur eller logo til. De arbejder med talentfulde designere som de udvælger fra hele verden, der designer og illustrerer eksklusivt for INK Saloon.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Janne 9th marts 2017 at 12:01 pm

    Fin lille guide 🙂 Er især vild med nr. 5. Det botaniske look. Hvor er invitationerne på billede et fra?

  • Leave a Reply