Bryllup

Inspirationsshoot: Mols Bjerges skønhed

22nd januar 2017

Susanne og Peter blev gift på Mols i Handrup Kirke i august samme dag som deres datter blev døbt. I sensommeren 2016 tog de med fotograf Camilla Jørvad ud til den skønne natur i Mols Bjerge for at lave et inspirationsshoot. De følger nemlig a couple. på Instagram og havde set opslaget om at Camilla ledte efter par, der havde lyst til at tage bryllupstøjet på igen og lade sig fotografere i nogle af Danmarks smukkeste naturområder. Se Camillas andre inspirationsshoot fra Hyllested Bjerge, vesterhavet og Møns Kllint.

Camilla fortæller, at hun valgte Mols Bjerge som en af lokationerne, fordi “det er et fantastisk og unikt naturområde i Danmark og jeg har rigtig mange gode barndomsminder om lange vandreture i området. Der er en fantastisk “rå” stemning, som både bevoksningen og vejret bidrager til, som jeg synes står i så fin kontrast til menneskeskikkelser. Dagen for shootet var bestemt heller ingen undtagelse: det blæste og vejret skiftede konstant mellem sol og hidsige byger.” 

Nyd de fuldstændig fantastiske billeder og lad jer inspirere til jeres eget bryllup!

                   

Leverandører

Hendes:

ODALIS kjole fra Gestuz
Sko fra Logan – købt i BA10
Smykket er et arvestykke

Hans:

Butterfly fra Hemley
Sko fra Tiger of Sweden
Selerne er fra No-Slip Suspenders

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply