Brudekjole

Fransk chicness til rådhusbruden

28th januar 2017

Endnu en gang må vi bøje os i støvet for et fransk brudekjole-mærke. De kan altså noget særligt. Lorafolk, der blev startet i 2011 af designerne Laure og Quentin, begyndte i modens verden og udgav først en brudekjole-kollektion i 2013. Parringen mellem modens trends og det traditionsrige håndværk med den franske blonde i centrum, gør at kjolerne henvender sig til den utraditionelle brud. Hver enkelt kjole bliver håndsyet i systuen i Paris og kvaliteten er derfor helt i top.

Kollektionen, som vi har valgt at vise her, er Lorafolks “Civile Collection”. Den indeholder masser af fine, korte blondekjoler samt et buksesæt, der er fuldstændigt fantastisk! Så hvis du planlægger en borgerlig vielse på rådhuset (eller at blive gift en meget varm sommerdag 😉 ), så er det helt oplagt at tage et kig på kjolerne her.

Lorafolk forhandles ikke i Danmark, men hvis du planlægger en weekend get-away her i foråret, hvorfor så ikke tage til London, Bruxelles eller Paris, hvor kjolerne forhandles? Du finder de butikker, der fører Lorafolk, her.

Hvis du er nysgerrig på priser, forhandlere, osv, så anbefaler vi, at du henvender dig til Lorafolk på email contact@lorafolk.com eller telefon +33 09 50 23 81 94.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply