Bryllup

Emilie og Casper: Personlig vielse i baggården

5th februar 2017

Vi elsker, når vi kan dele “rigtige” bryllupper her på bloggen, så I kan blive inspireret af hvad andre har gjort i forhold til bryllupsplanlægning og afvikling. I dag er vi så heldige at kunne dele billeder og tanker fra Emilie (som I hende den seje fra emiliblog.dk) og hendes mand Caspers bryllup i septembers. De havde den fineste – og en meget personlig – vielse i deres baggård på Frederiksberg, som vi slet ikke kan få nok af! Men det er ikke bare vielsen, der var fantastisk, så glæd dig til at scrolle igennem de lækre billeder. Men inden du kaster dig ud i det, får du her Emilies personlige beretning deres bryllup. 

Hvordan forløb jeres dag?

Vi er ikke super super traditionelle, så natten inden den store dag sov vi sammen i vores lejlighed. Vi sover begge bedst i hinandens arme. Og for mig var det alfa omega, at vi fik mest muligt søvn, så vi kunne være de bedste versioner af os selv. Om morgenen, efter en rolig og hyggelig morgenmad, gik vi hver til sit, da vi begge havde forskellige ærinder. Jeg skulle bl.a ned og hente min brudebuket og blomsterkrans og Casper skulle mødes med en ven.

Klokken 11 kom min makeupartist og ligeledes vores fotograf Sergio fra Storybook Studio. Så blev jeg gjort klar med hår og makeup, mens de piger vi havde hyret til at hjælpe os med alt det praktiske til receptionen gik i gang med at stille frem og pynte det sidste op i vores gård.

Vi havde også en bryllupsarrangør, min veninde Mille fra Camilles Gæstebud, der sørgede for at hele dagen forløb lige som den skulle. Dét var virkelig guld værd at have hende. Jeg skulle f.eks have en blomsterkrans på, men det skulle vise sig, at blomsterhandleren havde lavet kransen alt for stor og voldsom, og her var det Mille, der sørgede for at gå tilbage med kransen og få den lavet præcis, som jeg ville have det. Jeg kunne ikke have klaret det uden Mille.

Vores gæster ankom klokken 14. Casper stod og tog imod alle og jazz-bandet spillede søde melodier, mens jeg sad oppe i vores lejlighed sammen med min far, og blev mere og mere nervøs 😀 Klokken 14.30 startede Vildnis, det band vi havde hyret til at spille et par sange under selve vielsen, og det var vores tegn til, at det var tid til at, min far og jeg gik op gennem gården arm i arm. Vi havde fået vores gode ven Andreas til at vie os og det var simpelthen så smukt, rørende og super personligt.

Efter ceremonien hyggede vi med vores gæster. Spiste kanapéer, snacks, bryllupskage og drak bobler, inden det var tid til at fortsætte mod Josty, hvor festen skulle fortsætte. Vi havde som sagt været virkelig heldige med vejret, så vi valgte, at vi og alle vores gæster skulle gå sammen op til Josty. Vi gik ad Frederiksberg Allé og ind gennem Haveselskabets Have med solen lige i ansigtet og det var en herlig fornemmelse.

På Josty fik vores gæster snacks og aperol spritz, mens vi, sammen med vores fotograf, smuttede ud og fik taget lidt billeder. Klokken 18 satte vi os alle til bords og derfra stod den på verdens lækreste 4-retters menu og en masse rørende taler.

Vi havde et ønske om, at middagen ikke skulle trække ud, og det sørgede vores toastmaster for, så klokken 23 dansede vi brudevals og umiddelbart efter spillede dj’en op til dans. Klokken 03 om natten måtte Casper og jeg bukke under og sammen gik vi op i Josty’s brudesuiten, hvor vi sov lige til næsten morgen. Men jeg har hørt, at vores gæster fortsatte festen til langt ud på natten 🙂

Hvordan var det at planlægge sit eget bryllup? Har du nogle tips til andre? 

Det var virkelig, virkelig sjovt og jeg er helt ked af, at jeg aldrig kommer til at gøre det igen. Haha. Vi begyndte at planlægge for alvor 7 måneder forinden og det synes jeg egentlig var ret perfekt. Kunne måske godt have brugt et par måneder mere, men i hvert fald ikke mindre. Det havde stresset mig ud.

Hvad var den største udfordring omkring brylluppet? 

Vi var meget afhængige af vejret i forbindelse med vores udendørs reception, men i virkeligheden nåede vi aldrig at stresse over det. Vi gik bare ud fra at det selvfølgelig blev sommerligt, selvom vi havde valgt datoen d. 17 september. Vi havde ingen plan b. Heldigvis var vejret med os!

Hvad var det bedste ved brylluppet? 

Jeg synes, det var meget rørende at se vores familie og aller bedste venner samlet for vores skyld. Det er jo aldrig sket før, og det kommer højest sandsynligt ikke til at ske igen. Det vil jeg aldrig glemme.

Bryllupsleverandører

Fotograf/videograf: Sergio/Storybook Studio // Lokation: Emilie og Caspers baggård på Frederiksberg og kuppelsalen på Josty // Brudekjole: Designet og syet af Angelika/ Couture-Stuen // Sko: Roccamore // Ringe: Halberstadt // Hår + Makeup: Mille/Mipe Cph // Blomster, brudebuket, blomsterkrans: Blomsterskuret Værnedamsvej // Bryllupskage: Sweet Valentine //Kanapéer: Zara/ zara_kirk@hotmail.com // Bobler: Bottega// Hjælp til at arrangere + det kølige overblik: Mille/Camilles Gæstebud // Hjælp til pynt og diverse: Tine/Tinesdeko // Musik: Thomas Hass Trio + Vildnis.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Cathrine 5th februar 2017 at 2:35 pm

  Super fint bryllup! Vi har også overvejet en vielse i baggården. Hvordan blev det muligt at jeres ven kunne vie jer?

  • Reply a couple. 6th februar 2017 at 10:08 pm

   Hej Cathrine.

   Tak for din kommentar. Det er simpelthen så fint og personligt at blive viet i sin egen baggård 🙂 Emilie ser nok ikke lige din kommentar her, men jeg skriver til hende og spørger. Dog kan jeg google mig frem til, at det kun er kommunalt ansatte, der kan få bemyndigelse til at udføre en borgerlig vielse på vegne af dem, der ellers foretager borgerlige vielser. Så måske er det et bud at tage fat i jeres kommune og høre dem om mulighederne. Held og lykke med det! 🙂 Kh. Camilla

  • Reply Emili 7th februar 2017 at 8:15 am

   Hej Cathrine

   Vores ven er medlem af borgerrepræsentationen og tager ofte ud og vier folk : )

 • Reply Nadja 17th maj 2017 at 2:09 pm

  Hvor er jakkesættet købt henne? 🙂

 • Leave a Reply