Accessories

mumbaistockholm: Indisk inspirerede smykker til dit bryllup

19th februar 2017

Når brudekjolen er på plads, er det accessories som sko og smykker, der er med til at fuldende ens brudelook. Der findes ingen regler for hvad man “må og ikke må”, når det kommer til accessories, men det er klart at valget af brudekjole har betydning for hvilke accessories, der giver mening at vælge. Hvis du har en højhalset brudekjole på med lange ærmer, så skal der formentlig ikke så mange smykker til, som hvis man har en ærmeløs og nedringet brudekjole på.

Der findes rigtig mange fine og elegante smykker på markedet – men også rigtig mange kedelige. Derfor jublede vi, da vi faldt over det relativt nye smykkebrand mumbaistockholm. Designeren bag, Cecilia Kores, fik idéen til at lave sine egne smykker på et hotelværelse i Indien i 2014. Fra sit studio i Stockholm designer hun smykker, der skiller sig ud ved at være præget af både indiens farverige kultur og skandinaviens minimalistiske designstil.

De gudesmukke smykker ligger i den mellemdyre til dyre ende af prisskalaen, men hvis du vælger at investere i et smykke, så har du det altså som minde fra dit bryllup resten af livet. Oven i hatten er alle smykkerne produceret af 100% genbrugsguld og -sølv, så der er også lidt point at hente til den gode samvittighed. Hvis du er i Stockholm, kan du endda komme ind med gamle smykker og få dem smeltet om til et mumbaistockholm smykke. Sejt!

mumbaistockholm forhandles i Danmark hos Nori Nori på Lille Strandstræde i København, men ellers kan smykkerne også købes online hos mumbaistockholm. Hvert smykke er lavet “made-to-order”, så vær opmærksom på leveringstiden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply