DIY bryllupsideer

Lav en cocktailbar til jeres bryllup

5th marts 2017

Cocktails hitter. Det er bare lækrere at få en ordentlig cocktail i hånden end en lunken, hjemmeblandet rum ‘n coke. Her kan du læse om Anna og Benjamins ginbar til deres bryllup og blive inspireret til at servere lækre cocktails til jeres eget bryllup. 

I september sidste år min mand og jeg til bryllup hos vores gode venner, Anna og Benjamin. Hele dagen var en stor fest (der var blandt andet det vildeste fyrværkerishow, jeg nogensinde har set) og der var særligt én ting, de havde gjort, som jeg var helt vild med: Ginbaren!

Det man skal vide er, at Benjamin er lidt af en cocktail-nørd. Man kan sjældent komme besøg uden at Benjamin lige går i barskabet og shaker en eller andet fuldstændig vidunderlig cocktail frem. Så en af hans måder at sætte sit præg på bryllupsfesten var ved at lave fire variationer af den kendte ‘highball cocktail’ Gin & Tonic. Det der var særligt fint var, at hver variation var inspireret af Benjamins og hans gode venners favoritgins, og akkompagneret af særligt udvalgte tonics og garnish (altså det man “pynter” med). Man har ikke svært ved at forestille sig, at der er knyttet gode minder til hver enkelt drink.

Festen om aftenen blev holdt i de smukke lokaler hos Pakhuset Ringkøbing (læs om det og andre bryllupslokationer i jylland her). Benjamin havde nøje instrueret personalet i at lave de fire cocktails, så smagen og serveringen var i top.

Jeg inviterede for nyligt Benjamin til at lave de fire Gin & Tonics hjemme i min lejlighed for at kunne vise de flotte cocktails frem på bloggen. Billederne er skudt af dygtige Pernille Holm Photography.

Vi begynder med Benjamins egen variation, og lader ham også sætte nogle ord på, hvorfor han valgte netop disse fire variationer.

/Camilla Swartz, grundlægger af a couple.

Benjamin’s special

Ferdinand’s gin, AQ Herbal tonic, pære og vanilie.

“Ferdinand’s gin er min yndlingsgin og klart den blødeste gin, jeg nogensinde har smagt. Samtidig har den en fin kompleksitet og noter af lavendel, pære og citrongræs.”

Johan’s special

Hernö gin, Fever Tree tonic, rosmarin og citron.

“Min gode ven Johan har introduceret mig til svensk gin. Gin’en er super lækker. Der er god fart på enebær, men også
en fin sød blomstersmag, som akkompagneres godt af den friske citron og smagfulde rosmarin.”

Jakob’s special

London Old English Gin, Fever Tree tonic, agurk og peber.

“Jeg blev introduceret for denne lækre gin af min ven Jakob. Den er blød, elegant, men dog med god enebær- og urtesmag.”

Christian’s special

Miller’s gin, Doctor Polidori’s tonic, appelsin, kanel og anis.

“Ginen er produceret i England, men med vand importeret fra kilder på Island, som gør den cremet og lækker med smag af
appelsin og citron.”

Kredittering

Bartender: Benjamin Biegel

Fotograf: Pernille Holm Photography

Styling og art direction: Camilla Swartz, grundlægger af a couple.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Morten Storgaard 5th marts 2017 at 3:28 pm

    klasse! Ser virkelig godt ud 🙂

  • Leave a Reply