Bryllupssko

Brudesko: Sæt farve på fødderne

12th marts 2017

Der er kommet masser af forårsnyheder på hylderne i butikkerne,, så hvis du er på udkig efter sko til dit bryllup, er det det helt rigtige tidspunkt at gå i gang med at kigge. Med foråret kommer farverne og vi synes, det er helt oplagt at tilføre brudelooket et anderledes tvist gennem skoene.

Her er vores favoritter 🙂

Marta læderpumps fra Stina Goya med fuld knald på fest og glitter!
Hælhøjde: 10 cm
Pris: 1.800,00 DKK

De her Braided Sky High nature fra svenske HASBEENS oser af 70’er retro. Sandalerne er produceret af naturlæder og økologisk limetræ. De ser samtidig også virkelig komfortable ud, og det er kun en ekstra bonus til sådan en lang bryllupsdag.

Hælhøjde: 10 cm
Pris: 1.550 DKK

Heel Strap Leather Sandalette fra & Other Stories er en rigtig fin, nude sandal til sommerbruden, der godt kan lide et lidt chunky look. Hælhøjden gør den også meget medgørlig.

Hælhøjde: 7 cm
Pris: 645 DKK

Sløferne bag på de her Slingback Bow Pumps fra COS gør dem ekstra fine og feminine. Den varme gule farve vil stå perfekt til at par sommerbrune ben.

Hælhøjde: 8,5 cm
Pris: 1 100 DKK

Yvonne Koné laver de smukkeste sko, sæson efter sæson. Disse SAVOIA stilletter har den smukkeste himmelblå farve og er lavet af det lækreste italienske kalveruskind. Her får du virkelig et par kvalitetsstilletter.

Hælhøjde: 8 cm
Pris: 2,320 DKK

Hvis du er mere til dyreprint, så er disse Ingria sandaler fra svenske ATP Atelier helt perfekte! De er håndlavede i Italien af lækkert kalveskind.
Hælhøjde: 8,5 cm
Pris: 2449 DKK

Det danske mærke Notabene har rigtig mange fine sko, der kunne være relevante til et bryllup. Deres Juliet stilet i rød ruskind er smuk og feminin med de mange fine detaljer.

Hælhøjde: 8,5 cm
Pris: 1.795 DKK

Vi kunne ikke dy os fra også at tage Ada fra Notabene med på listen, selvom de er lidt forsigtige i farven. De har bare den fineste V-form og så skal der jo også være inspiration til dem, der ikke har lyst til at rende rundt i høje hæle en hel dag.

Hælhøjde: 1 cm
Pris: 1.795 DKK

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply