Inspiration

Inspirationsevent hos Royal Copenhagen

25th april 2017

Torsdag d. 27. april i Royal Copenhagens flagship butik på Amagertorv 6 i København kan du komme ind mellem kl. 15-17 og få gratis inspiration til  både bordopdækning, blomsterdekorationer, brudekjoler og kager til dit kommende bryllup. 


Skrevet af Camilla Swartz

Til eventet kan du møde forskellige eksperter, som kan rådgive dig. Du kan fx møde Royal Copenhagens egen stylist Cille Grut, der vil give gode råd til, hvordan man dækker et smukt bryllupsbord. Der vil være tre dækkede bryllupsborde, som du kan hente inspiration fra. De tre bordopdækninger kan ses i butikken på 1. sal frem til 31. maj, så fortvivl ej, hvis du ikke kan komme ind forbi på torsdag.

Derudover kan du også møde blomsterkunstneren Thilde Maria Kristensen, der står bag den meget populære og virkelig cool blomsterbutik Poppykalas i Tulinsgade i København. Hun er en personlig favorit i min bog, så glæd dig til hendes tips til smukke og anderledes blomsterdekorationer, brudebuketter og hårdekorationer.

Sidst, men ikke mindst, vil det historiske konditori La Glace præsenterer eksempler på bryllupskager og samtidig med, at du smager på deres herligheder, kan du også tage et kig på nogle af couture-designeren Jesper Høvrings brudekreationer.

Tilmeld dig eventet på Facebook her!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply