Inspiration

De fem største bryllupstrends i 2017

5th maj 2017

Højsæsonen for bryllupper er snart over os, og i den forbindelse giver a couple.’s grundlægger Camilla Swartz sine bud på de fem største bryllupstrends i 2017. Læs med og lad dig inspirere! 

Skrevet af Camilla Swartz

Kappe der giver kant

En brud har traditionelt set båret slør, men gennem de seneste år har vi set flere og flere brude vælge det fra og fx erstatte det med en fin blomsterkrans. I år spår jeg dog et nyt alternativ til sløret, nemlig kappen. Jeg så det første gang, da Beonycé’s søster Solange Knowles blev gift i 2014, og jeg har siden spottet det hos nogle af de mest nytænkende brudemærker. I år har jeg for første gang set en dansk brud med det. Det der er fedt ved en kappe frem for et slør er, at man kan sætte sit hår, som man vil uden at der skal hægtes noget på – det gør det fx lettere at have løst hår, som er en trend vi allerede så sidste år – samtidig med, at det giver fornemmelsen af noget “ekstra” ud over kjolen. En kappe kan også give lidt mere kant til ens brudelook – og så er det fantastiske ved en kappe, at man jo kan tage den af og på som lyster i løbet af sin bryllupsdag.

1. Solange Knowles i design af Humberto Leon for Kenzo 2. Kappe fra Claire Pettibone 3. Kappe fra Dana Harel

Skulpturelle blomsterkreationer

De seneste år er det det vilde og “tilfældige” grøftekantslook, der har præget bryllupsblomsterne – både på bryllupsbordene og i brudebuketten. Men i år kommer vi til at se en forandring. Det kommer stadig til at være vildt, men blomsterkreationerne vil i højere grad være mere skulpturelle og dermed mere intentionelt sammensatte. Et rigtig godt eksempel er de smukke blomsterkreationer fra Thilde Maria Kristensen aka Poppykalas, hvor man helt klart fornemmer, at sammensætningen af blomster er uden for tilfældighedernes spil samtidig med, at de er vovede og anderledes. 

1.-4. Blomsterkreationer af Poppykalas

Personlige broderier 

En brudekjole med din yndlingsfugl. Et lommetørklæde med jeres initialer. Et slør med børnetegninger. Vi vil have tingene gjort personlige, så det bliver meningsfuldt for os at investere i det og have det på. Og svaret er ældgammelt og unikt: personlige broderier. 

1.-3. Broderier på brudekjoler og slør af Hermione de Paula

Mad serveret i (keramik)skåle

Den største trend indenfor mad i år er at servere det i smukke skåle eller bowls, som man kalder det. Der er givet forskellige årsager til hvorfor det er så populært, som bl.a. går på at det er nemt at spise af, at man bliver mere bevidst om den sanselige oplevelse, og at det ser utrolig godt ud og dermed er meget Instagram-venligt. At maden tager sig godt ud, når man er til fest, er klart at foretrække. Og så er det en trend, der er nem at kombinere med keramik-trenden, som heller ikke er til at komme uden om. 

1. Langhoff & Juul

Spring ud i farveladeland

Den helt store trend for 2017, spår jeg, bliver at turde springe ud i et miks af vilde farver og teksturer. Ligesom vi indenfor interiør begynder at bevæge os væk fra de evige hvide vægge og den meget minimalistisk indretning, over i en mere modig og farverig boligindretning, så tror jeg det samme vil ske indenfor bryllupsfester. Tingene skal ikke være så pæne længere – vi vil hellere lade umiddelbarhed, ægthed og glæde præge vores fester og hurra for det! Psst – lyserød og pink er årets hotteste farve. 

1. Kjole fra ASOS 2. Invitation fra Etsy 3. Balloner fra Etsy 4. Gul øjenskygge inspiration fundet på Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply