Brudekjole

LEIN – et nyt, usentimentalt brand

20th maj 2017

LEIN er tysk og refererer til hørplanten, hvis fibre man laver linned af. Det er designeren Meredith Stoecklein , der står bag brandet, som bliver designet og produceret i New York. På nuværende tidspunkt har hun lavet to kollektioner, så brandet er stadig helt nyt. Og måske er det netop brandets jomfruelighed, der gør det interessant, for her er ingen sentimentale referencer eller pladderromantik. Alt er nyt, alt er frisk. Det er minimalistisk og rent og cool. Meredith Stoecklein kalder det selv for en “ready-to-wear” kollektion, og det er da heller ikke svært at få øje på, at kollektionen ligger lige midt i grænselandet mellem mode- og bryllupsverdenen.

Hvis du er vild med stilen, men gerne vil have noget mere unikt, er det også muligt at designet din helt egen og unikke brudekjole hos LEIN.

  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply