Brudekjole

Dana Harel: ny israelisk brudekjoledesigner

14th juni 2017

Israel er et mekka af designere, der kreerer gudesmukke brudekjoler. Og nu har Dana Harel skrevet sig ind som den nyeste israelske stjerne med sin første brudekjole-kollektion med navnet Desert Dream.

Kollektionen emmer af brudekjoler i luksuriøse materialer og tekstiler, der snor sig om kvindekroppen på den mest flatterende måde. Med de mange håndsyede perlebroderier bliver man nemt henført til en svunden tid, men Dana Harels design er samtidig super chic og nytænkende. Vores favoritter fra kollektionen er palme-broderiet, der går igen i flere af kjolerne, de aftagelige ærmer og de smukke kapper.

Alle brudekjoler bliver lavet på bestilling og ligger i den dyre ende af skalaen. Kontakt Dana Harel på danahareldesign@gmail.com for at høre nærmere om muligheden for at bestille en brudekjole.

             

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply