Blomster

Blomstertrends anno 2017

16th juli 2017

Hvis du ikke har hørt om blomsterkreatøren Poppykalas, så spids øre. Thilde Marie, der står bag Poppykalas, hitter nemlig lige nu med hendes overdådige blomsterarrangementer. Glemt alt om små, fine brudebuketter. Nu skal de være ekstravagante, romantiske og skulpturelle. 

Få her fire cool blomstertrends spottet af Thilde Marie fra Poppykalas!

Wear Flowers On Your Head – don’t be afraid

Den mexicanske billedkunster Frida Kahlo, som er en af Poppykalas’ mange kvindelige muser, var ikke bange for at bære blomster i håret. Hun satte sit hår efter gammel præcolumbiansk skik med blomster og flettede bånd. I Poppykalas oplever vi, at kvinder bliver mere og mere modige og får lyst til at bære blomster i håret til deres bryllup. Det samme gælder for brudepigerne, så “Viva la Vida” og fyld dit hår med farvestrålende blomster. Glem dog alt om blomsterkranse, det næste bliver nemlig en “blomsterhat,” som vi skal kreere til en brud i august. 

Maximize with an ocean of flowers

I vores øjne er tiden til, at brudebuketten er som et brusende og bølgende blomsterhav. Som en modreaktion på den skandinaviske minimalisme, der har præget bryllupsverden længe, oplever vi lige nu i Poppykalas, at kvinder vil have gigantiske brudebuketter. Når det gælder den helt store brudebuket, ønsker bruden ofte et touch af grøftekantsbuket. 

Exotic Romantic

Der er ingen brude, der bange for farver hos Poppykalas. Jo flere, desto bedre og gerne kombineret med douche pastelfarver og dybere farver som bordeaux til at skabe kontrast og måske en Yves Klein blå til lidt farvekant. Vi bruger næsten ingen pyntegrønt for at lade blomsterne stå mere rent og sensuelt frem som i et renæssance maleri. 

Blomsten anthurium (også kaldet penisblomst;-)) har siden Poppykalas’ begyndelse sommeren 2016 været en yndlingsblomst, fordi jeg husker den særligt fra min bedstemors vilde plantearrangementer i stuen på hendes gård i Thy. Næsten alle vores brude ønsker den blomst i deres buketter. Den mest populære farve er lyserød, men også den dybe blodrøde er inde i varmen. Det eksotiske blødes op med en masse romantiske roser – gerne med store hoveder. 

Tone i tone buketten 

Tone-i-tone buketter er en helt ny og voksende tendens, som jeg tror, vi kommer til at se meget mere til. 

Få mere blomsterinspiration ved at følge med på Instagram @poppykalas.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply