Brudekjole

L’eto Bridal: Simpelt, men ukonventionelt

22nd november 2017

L’eto er et nyt australsk brudekjolemærke, som er svært ikke at begejstres over. Anya, designeren bag mærket, designer simple, men ukonventionelle kjoler til brude, der ikke har lyst til at gå på kompromis med sin gode smag. L’etos æstestik er faktisk næsten skandinavisk i sit udtryk. Flere af kjolerne fra dette års kollektion har nogle meget klassiske snit, men alle med et nutidigt touch, som gør dem relevante for brude, der går efter et look, der skiller sig ud.

Anya siger, at hendes inspiration både kommer fra modebilledet og kunst, hvilket også tydeligt ses på deres Instagram konto, der er anderledes og inspirerende at følge.  Brudekjolerne fra L’eto fås fra 4.050 og op til ca. 30.000 kr., og forhandles desværre ikke i Danmark. L’eto kan kontaktes på mail studio@letobridal.com, hvis man er interesseret.

Nyd deres smukke billeder fra kollektionen her!

              

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply