Inspiration

GIVEAWAY: Magasin fra Nordiske Bryllup

3rd december 2017

[Sponsoreret blogindlæg] Nu kan du helt eksklusivt på a couple. vinde et eksemplar af det populære magasin fra Nordiske Bryllup til en værdi af 300 kr.!

Foto: Nordiske Bryllup

Nordiske Bryllup er i vores optik en af de bryllupsblogge, man skal holde øje med, hvis man er ude efter inspiration til sit bryllup. De er top-professionelle og så har de et exceptionelt øje for fine, nordiske detaljer og nye trends. Stilen er romantisk på den nordiske måde (læs: ikke alt for mange dikke-darer som på den amerikanske måde) og de deler jævnligt billeder og detaljer fra almindelige menneskers bryllupper.

En bred palette af inspiration

Det er relativt nyt, at Nordiske Bryllup er begyndt at udgive et fysisk magasin. Vi er kæmpe fans af dette nyt tiltag, for der er noget enormt lækkert over at have et fysisk magasin at sidde og bladre i. Det er det andet magasin, de har udgivet, som du har mulighed for at vinde. I magasinet finder du blandt andet inspiration til vintage kjoler, bordopdækning, styling af både brud og brudgoms hår, detaljer fra et bryllup i Paradehuset i Bernstorff Slotshave og meget, meget mere.

Sådan deltager du i vores giveaway

På vores Instagram konto skal du skrive en kommentar på dette billede, om hvorfor det netop er dig, der skal vinde magasinet. Du må selvfølgelig også gerne tagge en ven eller veninde, som du synes særligt fortjener det. Og hvis du gerne vil sikre dig en masse inspiration til dit bryllup, så gå ind og følg Nordiske Bryllup på Instagram.

Foto: 1. Michaela Klouda 2. Carolina Segre 3. C. W. Rosenhoff

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply