Inspiration

De 5 største trends for brude i 2018

10th januar 2018

Den flamboyante brud

Efter en del år med kropsnære brudekjoler med eller uden blonder, er det blevet tid til at skrue op for det excentriske, det vilde, det kantede. 2018 er året for den flamboyante brud!

Der er ikke noget, som er mere hot i moden lige nu end at mikse mønstre og farver. Efter årevis med sort på sort og den minimalistiske skandinaviske stil som dominerende, ser vi nu stærke farver kombineret på kryds og tværs og looks med masser af ‘umf’ (fx er flæser ‘in’ igen). Det kommer uden tvivl også til at præge brudeverden. For kommende brude handler det ikke kun om at turde bruge stærke farver i sit look, men også at mikse mønstre, materialer og stilarter.

Den flamboyante brud kan skabes på tusind forskellige måder. Men her har vi valgt fem trends, som vi synes er de mest interessante.

1. Markante ærmer der flagrer

Ærmer i mange forskellige afskygninger hitter hos designerne i år. Man kan få dem med trumpet- og klokkeform, i små og store udgaver og med lange ærmer eller tre-kvarte ærmer. Hvis du er til det lidt enkle, så lad ærmerne være det larmende element i dit look. Men hvis du er ‘all in’ på det flamboyante brudelook, så lad blot ærmerne være ‘the cherry on top’.

1. Houghton NYC 2. Delphine Manivet 3. Via @christienicole_bridal 4. Grace Loves Lace

2. Jakken er sæsonens must-have

En jakke kan tilføre dit brudelook masser af farver og er fantastisk, fordi den kan tages af og på alt efter dit humør (og vejr) i løbet af bryllupsdagen. Samtidig kan en jakke også tilføre masser af attitude med frynser og statements skrevet på ryggen. En cool og nyttig accessory, som er et must-have denne sæson!

1. Ukendt 2. Houghton NYC 3. Otaduy 4. Houghton NYC

3. Kimonoen er “brandvarm”

Kimonoen er brandvarm i moden lige nu, og nu ser man også den lidt posede silhuette med kryds-over bindemetoden i de nyeste brudekjole kollektioner. Et smukt og tidløst design man med stor sandsynlighed aldrig vil blive træt af, man valgte, når man engang ser tilbage på sit bryllup.

1. Lola Varma 2. Armani Privé 3. Rime Arodaky

4. Leg med sløret

Sløret som accessory til bruden er en gammel tradition, men der kommer flere og flere designere, der fokuserer kun på dette element, hvilket afføder en meget større variation. Vælg et slør, der er lidt “legende” fx polkaprikker, kulørte nuancer, eller 3D blomster.

1.-4. Ann Marie Faulkner

5. Masser af pang på øjnene

Glitter, masser af glitter. Og farver. Måske vælger man ikke lige en kulørt brudekjole, men så er det jo heldigt at makeup er den oplagte måde at inkorporere farver i sit brudelook. Vælg gerne farver, som traditionelt set er blevet opfattet som “piget” – fx lyserød. Lyserød har nemlig fået en helt ny og sej betydning efter at feminister og ligestillingsaktivister verden over har taget farven til sig.

1. Ukendt 2. Victoria Trukhina 3. Ukendt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply