Accessories

Ny kollektion fra Jannie Baltzer

20th januar 2018

[Sponsoreret] Jannie Baltzers design bliver jævnligt featured i magasiner som VOGUE, Elle og Harpers Bazaar, og det er ikke så underligt. Jannie Baltzer har siden sin begyndelse skabt smukke og elegante hårsmykker, der har gjort hende til et kendt navn verden over. Læs om og se hendes helt nye kollektion lige her!

Skrevet af Camilla Swartz.

Tokyo og udsprungne kirsebærtræer

Sidste år spenderede Jannie Baltzer en del tid i Tokyo i Japan. “Byens vibrante liv og særegne skønhed inspirerede mig utrolig meget. Jeg var der, mens kirsebærtræerne sprang ud og jeg sad i parker rundt om i byen og skitserede de smukke blomster dag efter dag. Det var min inspiration og begyndelsen på min 2018 kollektion.” Det er ikke svært at se naturen og blomsterinspirationen i hendes nye smykker. De er en anelse mere ‘clean’ i designet med et enkelt og naturligt islæt uden a miste romancen og elegancen.

Ud af komfortzonen

Selv siger Jannie Baltzer at kollektionen adskiller sig fra hendes tidligere kollektioner. “Som designer er man nødt til at presse selv og komme ud af sin komfortzone. Det har været en lang proces, men jeg er super glad for resultatet”. Og det forstår man godt. Den nye kollektion er – fra mit synspunkt – hendes hidtil bedste.

Kollektionen, som består af headpieces, brudeslør og smykker, kan fås i prislejet ca. 740 – 2900 kr. Hvis du gerne vil prøve Jannie Baltzers smukke produkter forhandles de hos Maria Fekih i København.

        

Kredditering

Fotograf: Sandra Aaberg 

Kjoler: Maria Fekih

Makeupartist: Maria Wahlin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply