Accessories

Årets fineste øreringe

4th februar 2018

Øreringe er en af de accessories, som stort set enhver brud bærer, og det er der god grund til at blive begejstret over, for en af de største trends for øreringe lige nu er simpelthen så smuk! 

“Alt godt fra havet” kunne man godt kalde årets trend indenfor øreringe. Det er nemlig især perler, muslingeskaller og tang, der er på tapetet. Centralt står naturens former og materialer.

Derfor er det heller ikke de klassiske små afrundede perler, som vi har kendt i mange år, der hitter. Nej, det skal være perler i deres naturlige form med masser af skævhed og små finurligheder. Og det gælder også for øreringe uden perler.

Scroll ned og få vores brud på sæsonens fineste øreringe!

1. Stilikon Pernille Teisbæk bærer sine Céline øreringe med grønne sten smukt til sin perlebesat Vera Wang brudekjole. Foto af Polina Vinogradova 2. Baroque Simple ørering fra Céline SS17. Foto af Juergen Teller 3. Egg white øreringen fra All Blues 4. Chicken yolk ørering fra All Blues 5.  Swirly – Pink ørering fra Pernille Lauridsen 6. Seaweed øreringe fra Katrine Nexø

Feature billede: Fotograf  Milan Zrnic

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply