Brudekjole

SAY OUI: Danmarks nye brudekjolebutik

11th februar 2018

SAY OUI er en helt ny brudekjole butik, der er åbnet i Rødkærsbro. Og det er en rigtig god nyhed til jer, der ikke orker de traditionelle brudekjoler og som i stedet søger en cool, smuk og behagelig brudekjole. Læs interviewet med seje Trine Bisgaard, der står bag.

Skrevet af Camilla Swartz

Trine Bisgaard, ejer af SAY OUI. Brudekjolen i baggrunden af fra Sarah Seven.

Hvad er SAY OUI for en brudekjole butik?

SAY OUI er for dem, der ønsker sig noget som er anderledes end den traditionelle brudekjole. Mine brudekjoler er måske lidt mere moderne end hvad ellers typisk ser herhjemme. Og så er det for dem, der godt kan lide komfort, det bløde fald og som sætter pris på lækre materialer. 

Hvorfor har du åbnet en brudekjolebutik?

Jeg har mange veninder, der har stået overfor at skulle giftes, som ikke har kunne finde noget, der faldt i deres smag, og jeg har også selv stået i den situation. Ofte ender mange med at få noget syet hos en skrædder, men det kan godt være en dyr affære og en svær proces. Så det var virkelig en åbenbaring for mig, da jeg kiggede til udlandet og opdagede at der fandtes brudekjoler med et helt andet udtryk end vi er vant til i Danmark. Kjoler med stor komfort og som udtrykker en mere personlig stil, så man rent faktisk ligner sig selv på sin bryllupsdag.

Så jeg tror det handler om, at jeg rigtig gerne vil give den åbenbaring videre til andre – at det kan lade sig gøre at vælge et alternativ. Noget som er mere enkelt og lækkert. Det betyder meget, at man føler sig som sig selv på sin bryllupsdag, synes jeg.

Brudekjole fra hhv. Light & Lace og Karen Willis Holmes. 

Hvilke mærker finder man hos dig?

Man finder både de glamourøse brudekjoler fra australske Karen Willis Holmes og de mere minimalistiske toppe og underdele fra Leilah James fra Sydafrika. Så finder man også et rigtig fint udvalg af blondekjoler fra både canadiske Anais Anette og Light & Lace fra Tyskland. Til sidst, men ikke mindst, finder man de super cool brudekjoler fra amerikanske Sarah Seven.

Fælles for dem er, at du ikke finder mærkerne andre steder i Danmark. Alle kjolerne er skræddersyede og syet i de lande, de er designet i, bortset fra Karen Willies Holmes, som bliver syet i Indien, hvor de er særligt dygtige til at brodere perler på i hånden. 

Øverst: Cool denimjakke fra One Day Bridal. Nederst: Stilletter fra Annie.

Hvis man gerne vil komme og prøve brudekjoler hos dig, hvad gør man så?

Så ringer eller skriver man til mig og aftaler en tid. Jeg sætter altid 1,5 time af til hver brud og man er her altid for sig selv. Du må selvfølgelig gerne tage en veninde og din mor med, men der er i hvert fald ikke andre i butikken. Det er vigtigt for mig, at det er en fredelig og hyggelig stund, så man har ro til at mærke efter om den rigtige brudekjole findes her. Og så skal man huske at være ude i lidt god tid, for der er fire måneders levering på brudekjoler og så skal man også påtænke tilretning osv.

Jeg tilretter ikke selv, men jeg har en god fornemmelse hvad der kan lade sig gøre, så jeg kan rådgive om det. Og så har jeg kontakt til nogle rigtige gode skræddere i Viborg og København.

Hvad koster en brudekjole hos SAY OUI?

Brudekjolerne fås fra 13.000 kr. og op til 23.000 kr. For de to-delte er prisen fra 3.000 kr. pr. del.

Nuværende liste over kjoler hos SAY OUI:

Sarah Seven 

Venice, Piedmont, Montery, Bloom, Lorelei, Goodwin, Etna, Sonoma og Kennedy.

Karen Willis Holmes

Cassie, Antoinette, Agyness, Beatrice, Diamond train og Webb cape.

Anis Anette

Savannah, Emie, Amalie, Elise, Aspen og Brooklyn.

Light & Lace

Lou, Daisy, Noalia og Scarlett.

Leilah James

Adele Top, Anais top, Ariana top og Ava top samt Margot, Megan, Melody og May.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply