Blomster

Blomster lige til at sætte på bordet

1st marts 2018

Hvordan giver man sig selv og sine gæster en WOW-oplevelse til sit bryllup? Det gør man blandt andet ved at skabe sammenhæng mellem blomster og service, så der bliver skabt et smukt, afstemt og kreativt helhedsindtryk. Og det er netop blevet en hel del nemmere, nu hvor serviceudlejningsfirmaet A table story har fået en dygtig blomsterdekoratør ombord. 

Skrevet af Camilla Swartz

Bordopdækning der gør indtryk

Der er ingen tvivl om, at bordopdækningen er en vigtig del af ens bryllup, fordi det typisk er der, man bruger mange timer af dagen, når man sidder til bords under festmiddagen. Når jeg selv sidder til et bryllup, hvor der virkelig er gjort noget ud af opdækningen, føler jeg mig næsten helt forkælet. Det kan virkelig gøre indtryk og være med til at skabe en særlig stemning.

Det er klart, at bordopdækningen handler om hvilke tallerkner, glas og bestik, der er dækket op med. Men selvom de ting er på plads, blegner det nemt en smule, hvis ikke der er noget til at skabe lidt mere “fyld” på bordene. Det er netop hvad blomster kan gøre.

Bestil service og blomster samme sted

Det kan godt være en (svær) opgave, at skabe sådan et helhedsindtryk, hvis man lejer sit service et sted og bestiller blomster et andet sted. Derfor blev jeg superbegejstret, da jeg hørte at A table story har fået en blomsterdekoratør med på deres team. Det betyder, at man fra i dag d. 1. marts 2018 kan bestille service og blomster samme sted, så man i højere grad køber et samlet “look”.

Blomsterdekoratøren hedder Anne-Katrine Fuglsang og hun har mere end 10 års erfaring i branchen. Derfor har hun også et solidt kendskab til teknikker og blomstertendenser, og som en lille bonusinfo har hun flere gange leveret blomster til kongehuset. Og det er faktisk ikke kun blomster til bordene, hun kan levere. Det er også brudebuketter og blomsterkranse, så der bliver skabt en råd tråd gennem hele dagen.

Den store blomstertrend i 2018

Når man spørger Anne-Katrine hvilken blomstertrend, der bliver størst i 2018, er hun ikke i tvivl. “I 2018 skal blomsterne helst være dominerende og store. Vi sætter farver sammen som i princippet er ‘forkert’. Det kan være blå, pink og gul. Stilen er asymmetrisk og nærmest kunstnerisk. Det ser tilfældigt ud, men det er det bestemt ikke. Hver blomst er blevet sat med omtanke og elegance”, fortæller hun.

Jeg elsker, at vi begynder at se blomsteropsætninger, der er mere legesyge og kunstneriske. Jeg glæder mig i hvert fald til at se flere flotte bordopdækninger i 2018!

Du kan allerede finde mange flotte forslag til visuelle koncepter på A table story, som du også får en lille smagsprøve på her.

Funky feminint

Støvet gammelrosa

   

Grøftekantsblomster

Se meget mere af Anne-Katrines blomsteropsætninger hér, hvor du ligeledes finder priseksempler.

Du kan også følge Anne-Katrine og A table story på Instagram.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply