Brudekjole

Eksklusivt Sarah Seven trunkshow

27th maj 2018

Nu kommer hele Sarah Sevens nyeste kollektion til Danmark. Det drejer sig om kollektionen “The Luxerious Life of Abigail Sterling”, som er bygger op omkring den fiktive myse Abigail Sterling, der lever et meget privilegeret og eksklusiv tilværelse. Kjolerne afspejler Abigails Sterlings livsførelse med navne som Breakfast in Bed, Sunset Forever, Hotel Living og Night Cap. 

Skrevet af Camilla Swartz 

I weekenden d. 1.-3. juni kan du helt eksklusivt prøve brudekjolerne fra Sarah Sevens nyeste kollektion hos Say Oui i Rødkærsbro. Sarah Seven har kun været i Danmark siden slutningen af 2017. Kjolerne fra den amerikanske designer er både moderne, enkle og sexede. Personligt drømte jeg om at man kunne købe Sarah Seven i Danmark, da jeg skulle giftes i 2014, så jeg er lige en smule misundelig 😉

“MARRIED IN HER BACKYARD IN SAG HARBOR THIS EAST COAST GEM IS FULL OF EASY LUXURY.  SUNSETS FOREVER IS HER MOTTO- THERE IS ALWAYS TIME FOR EMBRACING BEAUTY IN THE ORDINARY.  A LONG SLEEVE, BOAT NECK, OPEN BACK  AND EVERYONES FAVORITE SKIRT MAKE FOR AN EXQUISITE BRIDE WHO KNOWS THE POWER OF MSTERY IN A RELATIONSHIP.  WHEN YOU MARRY YOUR BEST FRIEND, EVERY DAY IS THE BEST DAY AND WITH THAT… CHEERS TO SUNSETS FORVER.”

Book din tid hos Say Oui, og grib denne enestående mulighed for at få lov til at se, mærke og prøve hele kollektionen og samtidig få 10% på prisen. Når du booker tid, får du to timer til at prøve alt det du vil. Tider kan bookes på info@say.oui.dk.

  

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Cecilie 24th juli 2018 at 11:53 am

  Hej!

  Jeg håber I kan hjælpe mig. Jeg skal til kigge efter brudekjole, men jeg er slet ikke til det store skrud med slæb og alt for meget bling, og prisen skal helst også være under 3000 kr., maks 4000 kr.
  Har I nogle gode forslag til brudekjolebutikker, der kan efterkomme det? Det er nok mere stadiet lige over en pæn hvid sommerkjole jeg leder efter.
  Samtidig er jeg lidt kræsen og kan bedst lide godt gennemført, enkelt design og gode materialer.

  Kærlig hilsen den besværlige

 • Leave a Reply