Brudekjole

Første gang nogensinde: Brudekjole-designer som Vogue finalist

5th august 2019

Det amerikanske modemagasin, Vogue, kårer hvert år et nyt modetalent i samarbejde med Council of Fashion Designers of America (CFDA). I år er der for første gang nogensinde en brudekjole-designer med, nemlig Danielle Hirsh, der er chefdesigner på Danielle Frankel. Brandet har indtil videre designet tre kollektioner samt en accessory kollektion. 

Det er ikke hvem som helst, der beslutter hvem de ti finalister til årets amerikanske modetalent er. Det er nemlig navne som Diane von Furstenberg, Jospeh Altuzrra og ingen mindre end modedronningen selv, Anna Wintour. Og at Danielle Hirsh er blevet udvalgt er  v i r k e l i g  stort i mine øjne. Det er et skridt i den rigtige retning for hele branchen og for de mange, mange kvinder som med lys og lygte forsøger at finde et brudelook, der passer til deres æstestik og smag.

Danielle Frankel er et brudemærke, der skiller sig ud ved at befinde sig i krydsfeltet mellem mode og bryllupstøj. Igennem de tre kollektioner, de har skabt, rykker de ved vores opfattelse af hvordan en brudekjole skal og kan se ud. Personligt er jeg ovenud begejstret for deres fortolkning af den klassiske bådudskæring, som har fået et tvist i kombinationen med de meget store, bulky ærmer. En anden ting, der er værd at fremhæve er deres smukke materialer, som inkluderer crepe silke, der rynker.

Den vindende finalist udråbes d. 4. november til en stor galla, og jeg hepper selvfølgelig på Danielle Hirsh. Vinderen får $400,000 samt få en mentor tilknyttet. Af tidligere vindere kan nævnes Alexander Wang, så det kan altså føre til noget stort.

Hvis du gerne vil have fingre i en sag fra Danielle Frankel har studio i New York, men udvalgte designs kan købes på Net-A-Porter.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply