Inspiration

Urban City Bride

20th december 2019

Er der fuld fart på bylivet? Så inviter jeres familie og venner til et bryllup i byen og skyd jeres bryllupsbilleder på jeres yndlingssteder – fx på din yndlingskaffebar eller dit lokale grøntmarked, som på Ingerslevs Boulevard på Frederiksbjerg i Aarhus. Gå “all in” med hurtige solbriller, chunky sneakers og en cool, sleek brudekjole. 

MINI TREND: BRUDEBUKET I UTRADITIONELLE FARVER

I mange år har de douchede grønne, hvide og lyserøde pastelfarvere huseret, men heldigvis er det ikke det eneste man behøver at vælge. Gå med nogle stærke farver som rød og blå i forskellige nuancer og sæt meget gerne forskellige typer blomster sammen, som kan skabe et smukt, skulpturelt udtryk sammen.

 

MINI TREND: SLØR MED SPIL I

Et slør behøver ikke være kedeligt. Vælg et med påsatte perler eller fyldt med polka prikker. Hvis du ikke er til så meget romantik og blonder i din brudekjole, kan det være en lidt sprælsk accessory til det enkle look, som man kan tage af og på som man vil.

       

   

MINI TREND: EN COOL JAKKE

Vi ved alle sammen at det danske vejr ikke nødvendigvis er ens ven, så sørg for at have en lille jakke til at tage over dig. Og du behøver ikke vælge en, som aldrig kommer til at bruge igen. Gå med en jakke som du kan se dig selv bruge med et par jeans eller til mere almindelige festlige lejligheder

  

 

Kredittering

Kreativt koncept: @a_couple_wedding_journal

Fotograf: @lovestories_photographer

Brudekjoler: @sayouidk

Blomster: @kontraflowerdesign

Makeup og hår: @annborghelt

Udlejning: @bycerise

Model: @lisbethbell

Billederne er udgivet i samarbejde med magasinet BRUDEN.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply