Brudekjole

Cecilie Bahnsen inspirerer fremtidens brudelook

1st februar 2020

Den danske designer Cecilie Bahnsen har på kort tid etableret et eftertragtet navn og mærke i både den danske og internationale modebranche. Til hendes modeshow under Copenhagen’s Fashion Week i denne uge var stolene fulde af forventningsfulde modejournalister og fashion influencers fra både ind- og udland. Cecilie Bahnsen formår at balancerer mellem haute couture og ready-to-wear, men i mine øjne gør hun mere end det. Hun inspirerer fremtidens brudelook.

Igen var hendes kollektion fuld af hvide drømmekjoler, denne gang med endnu skarpere og kropsnære silhuetter end tidligere. Hendes leg med forskellige tekstiltyper og former er simpelthen så forfriskende og inspirerende. Jeg tror (og håber helt ind til det inderste), at vi kommer til at se et par seje brude i 2021 i en Cecilie Bahnsen kreation.

Kærligst, 
Camilla

 

   

Feature billede: TABY CHENG/HYPEBAE

Runway billeder: Vogue

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply