Inspiration

The Offbeat Bride

23rd februar 2020

Skab kontraster med et blødt brudelook op imod den vilde natur ved fx at holde reception udenfor eller få taget jeres bryllupsbilleder i et gammelt, tilgroet drivhus, som her tæt på Aarhus. Skab den røde tråd gennem hele looket med gyldne smykker og sko, bær-røde læber og blomster i både blå, røde og gyldne nuancer. Det er cool at gå “off the beaten track” – både når det kommer til brudelook og lokation.

Minitrend: Blomstersky

Skyer af blomster, der hænger rundt om i bryllupslokalet eller der hvor I får taget billeder, tilføjer et næsten himmelsk touch til jeres billeder. Ofte bliver fokus på borddækning, men ved at hæve blomsterdekorationerne længere op mod loftet, får man taget hele rummet i brug og skabt bedre plads til at gæsterne kan se og tale med hinanden.

Minitrend: Løse lokker

Traditionelt har brude ofte håret sat op, fordi det ved man holder en hel dag. Men løse lokker kan altså bare noget! Lige nu er det hot at trække håret helt glat fra toppen og så tilfører de blødeste, store bølger i de lange løse ender.

Minitrend: Smykker fra naturen

Øreringene fra Lea Høyer er formet af vand og skaber derfor et både råt og naturligt udtryk, der står smukt sammen med brudekjolen og som man aldrig bliver træt af. 

Kredittering

Kreativt koncept: @a_couple_wedding_journal

Fotograf: @siggavastories

Brudekjole og stiletter: @sayouidk

Øreringe: @leahoyerjewellery

Blomster: @kontraflowerdesign

Makeup og hår: @annborghelt

Stol, tæpper og lyskæde: @bycerise

Model: @lisbethbell

Billederne er udgivet i samarbejde med magasinet BRUDEN.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply