Brudekjole

Forårskollektion fra BHLDN

28th december 2015

Allerede nu kan du få en forsmag på forårskollektionen fra BHLDN, som er Anthropologies online bryllupsshop. Konceptet er, at man køber sin brudekjole online, og dermed holdes priserne fornuftige. Anthropologie er kendt for sin boheme stil, og den viderefører de fint i deres brudekjole kollektioner.

Hvis du er nervøs ved at købe din kjole online, så er der hjælp at hente. For det første kan du ringe direkte til BHLDNs stylister, som altid står klar til at rådgive dig om den specifikke kjoles mål, facon og materialer. Dernæst er der et indbygget element på hjemmesiden, som gør det muligt at læse om andre kvinders oplevelser af kjolerne. Selvom det måske virker en smule omstændigt og usikkert, så er fordelen jo at man får en kjole som stort set ingen andre i Danmark har.

 

Udover brudekjoler kan du også finde pynt, undertøj og andet godt til bryllupper på hjemmesiden. Priserne på brudekjolerne ligger et sted mellem 4000-16.000 kr.

Roane Gown_BHLDN_a couple

Adriane Gown_BHLD_a couple Lisette Gown_BHLDN_a couple Mina Gown_BHLD_a couple

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kari Nørgaard 10th april 2016 at 8:02 pm

    Eeeejh, den sidste her er flot!

    • Reply a couple. 10th april 2016 at 9:52 pm

      Dejligt du finder inspiration, Kari. Jeg synes også den kjole er vanvittig flot 🙂 Kh. Camilla

    Leave a Reply